HCL.HR

Android korisnici već mogu prednaručiti Super Mario Run

Juraj Bevandić 29.12.2016.   •   6 komentara


Super Mario Run napokon je osvanuo i na Google Play Storeu, ali za sada samo s mogućnošću predregistracije za kad igra postane dostupna za besplatan download.

Super Mario Run Android

Vlasnici iOS uređaja već uživaju Super Mario Run na veliko, pa su ga tako prema posljednjim podacima preuzeli više od 50 milijuna puta i time oborili razne rekorde. Oni vjerni Android operativnom sustavu strpljivo čekaju da igra izađe i za njihovu mobilnu platformu, a čini se kako se taj trenutak bliži jer je Super Mario Run osvanuo na Google Play Storeu.

No, za sada piše samo da igra dolazi uskoro, a umjesto opcije za skidanje stoji opcija za predbilježbu i kada pritisnete gumbić dobijete poruku da ćete biti obavješteni čim aplikacija izađe u prodaju. Tehnički će kada izađe biti dostupna za besplatno skidanje, ali već smo objašnjavali da Super Mario Run ima svoju cijenu i da nisu svi igrači zadovoljni njome.

Nintendo mudro kaže samo da će dio igre biti besplatan, a ostatak će se otključavati jednokratnom novčanom uplatom bez spominjanja cifri. No, prilično smo sigurni da će to koštati 10 dolara baš kao i na iOS verziji, tj. da neće biti iznenađenja. Bit će zanimljivije vidjeti hoće li zadržati isti model plaćanja u svojim budućim mobilnim igrama s obzirom da su nedavno obećali napraviti dvije do tri mobilne igre godišnje.

Komentari (6)

  • KhorneFlake

    29.12.2016 - 15:53

    Pa, dobro. Kupiće se kad bude neka rasprodaja. Baš sam prije par dana uzeo Deus Ex GO za 60 centi na podebljem popustu, ali ako igra bude popularna kao i na iOS-u (a ne vidim zašto da ne), kresanje cijene možde da bude malo sporije… Tako je to sa igrama koje se dobro prodaju…

    • Juraj Bevandić

      @KhorneFlake, 29.12.2016 - 16:19

      Mrvicu nepovezano, ali ja sam isto tako skroz slučajno neki dan naletio na Nova Launcher Prime na stvarno podebljem popustu. Nikad ga nisam htio platiti jer ustvari želim samo gestures i ništa više, ali je bilo pedeset centi za blagdane i ne mogu biti zadovoljniji.

    • funky0308

      @Juraj Bevandić, 29.12.2016 - 17:21

      Imas odlican SO Launcher, ja ga vec dugo koristim na svim Samsung mob koje sam imamo, trenutno mi je na Note 5 i odlicno radi. I geste i shorcuti sa tipkama (double tap za sleep i takve fore). Mislim da je po novom sada i besplatan, ja sam ga kupio davnih dana pa pojma nemam. Probaj, moglo bi ti se svidjeti. Sorry za off topic ali reko da pogledas ako te zanima. Jako dobar Launcher

    • Juraj Bevandić

      @funky0308, 29.12.2016 - 18:37

      Ma ja imam Nexus 6p pa mi iskreno launcher ni ne treba, samo sam znao da je Nova stabilna i poznata, a ima gestures. Hvala na preporuci, pogledat ću! 🙂

  • brlja

    30.12.2016 - 16:22

    po meni je nintendo bedast sta nije stavio barem 25 dolara, 35 na iosu, isto bi se prodalo…

  • ivica55

    31.12.2016 - 01:36

    vjerujem da android verzija ce biti puna greskica:-)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?