HCL.HR

Another World stigao na Mac, Baldur’s Gate: Enhanced Edition stiže sutra

Renato Pedišić 21.02.2013.   •   0 komentara


Dva gaming klasika postaju dio Macove knjižnice igara: dok u Another Worldu možete uživati već sad, Baldur’s Gate u svojemu Enhanced Editionu očekujte sutra.

Nakon što je igru bilo moguće odigrati na šarolikoj paleti modernijih uređaja, odnosno bilo kojem Androidu, iOS mašini i uređaju s Windowsima, Another World je stigao i na Mac, zahvaljujući Bulkypixu i DotEmuu. Na Mac App Storeu igra se pojavila u obliku 20th Anniversary izdanja, koje dolazi s određenim posebnostima u odnosu na ostale verzije. Dvadeseta godišnjica u igru je donijela mnoge novine, od kojih se najviše ističe mogućnost izmjene između originalne i HD grafike te tri razine težine: Normal (lakša od originalne), Difficult (jednaka originalnoj) i Very Hard (teža od originalne).

Baldur’s Gate: Enhanced Edition također dolazi na Mac – i to već sutra. Igru ćete moći skinuti putem Beamdogove online trgovine po cijeni od 20 dolara, dok bi s vremenom trebala doći i na Mac App Store. Sam se Enhanced Edition na Macu ne bi trebao puno razlikovati od onoga na PC-u pa očekujte vrlo fino RPG iskustvo, koje na Metacriticu kotira prilično visoko.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?