HCL.HR

AOC udružuje snage s Red Bull Racing Esportsom

PR 13.02.2021.


Specijalist za monitore i svjetski lider na području gaming monitora AOC proširuje svoje partnerstvo s gaming gigantom Red Bullom podržavajući njihov odjel za sim racing – Red Bull Racing Esports.

Kako bi podržao vozače Red Bull Racing Eportsa u njihovoj obuci, AOC im pruža niz svojih vrhunskih monitora. Uz to, Red Bull Racing Esports arena u Velikoj Britaniji potpuno je opremljena monitorima kao što su AOC AGON, AG273QZ ili zakrivljeni AOC AGON AG273QCX. Zajedno s Red Bull Racing Esportsom i njihovim znanjem, AOC nastavlja širiti svoj portfelj i proizvoditi najbolje monitore za sim racere. AOC ima dugu povijest suradnje s Red Bullom, kojemu pruža podršku na raznim turnirima sa svojim monitorima koji imaju najbolje performanse u igrama poput League of Legends i Counter-Strike: Global Offensive. S obzirom na trenutačnu popularnost sim utrka, AOC se raduje što će pokriti sljedeće područje u svijetu konkurentnog gaminga te pružiti podršku vozačima Red Bull Racing Esportsa u održavanju njihove dominacije.

Najbrži „bikovi“ na svijetu dobivaju nadogradnju

Postavu Red Bull Racing Esportsa čine neki od najvećih svjetskih talenata. Njihovi vozači dvije godine zaredom osvajali su ekipno prvenstvo u seriji F1 Esports Pro. Zvijezda utrka Sebastian Job 2020. godine okrunjen je kao svjetski prvak iRacinga, osvojivši naslov Porsche TAG Heuer Esports Supercup, dok je momčad Forza osvojila naslov LeMans Esports.

AOC je ponosan jer racing odjelu i službenom mjestu tima olakšava da još više ubrzaju svoje performanse: ‘Sim vozači Red Bull Racing Esportsa već su dokazali svoje vještine i voze kako bi došli do vrha. Uz njihove povratne informacije težimo daljnjem prilagođavanju AOC monitora potrebama sim vozača, a zajedno s njihovim talentima nastavljamo poboljšavati njihove performanse’, rekao je Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja u AOC-u.

Prema postolju s pravom opremom

Monitori su presudan element u sim racingu jer moraju pružiti savršen pregled staze i omogućiti korisniku da pripazi na druge vozače. Zasloni monitora isporučuju slike velikom brzinom jer je u svijetu esporta svaka milisekunda prednost. Svaka disciplina ima koristi od različitih monitora. Tim Red Bull Racing Esports iRacing preferira postavljanje trostrukog ili četverostrukog monitora, odjelu F1 potreban je jedan ravni zaslon, a vozači V10-R favoriziraju jedan zakrivljeni široki monitor. Oliver Hughes, glavni direktor marketinga Red Bull Racinga, komentirao je: ‘Ovo novo partnerstvo s AOC-om povezuje sa sa svim aspektima našeg racing tima. U takvom visoko natjecateljskom sportu u kojem se računaju desetinke i stotinke sekunde, visoka brzina osvježavanja i brže vrijeme odaziva su izuzetno bitni za naše vozače da imaju prednost na stazi. Asortiman vrhunskih gaming monitora tvrtke AOC posebno je dizajniran za gaming i pružit će našim vozačima konkurentsku prednost. Naše novoizgrađeno Esports sjedište za vježbanje u Red Bull Technology Campusu u Milton Keynesu u potpunosti je opremljeno nagrađivanim AOC monitorima, pružajući timu opremu koja odgovara ambicijama tima i kvaliteti objekta koji smo stvorili. ‘

AOC je spreman nadmašiti natjecanje i pomoći talentiranim sim vozačima Red Bull Racing Esportsa da osvajaju nove naslove prvaka.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?