HCL.HR

Arma 3 alpha dolazi idući tjedan

Stjepan Fikter 27.02.2013.   •   2 komentara


Petog ožujka stiže Arma 3 alpha verzija i sadržavati će četiri misije, podršku za modove, editor za scenarije te mogućnosti istraživanja otoka Stratisa veličine 20km kvadratnih.

Iz Bohemie Interactive stiže informacija da alpha verzija za Armu 3 dolazi već idući tjedan. Točnije, petoga ožujka biti će dostupna zainteresiranima na Steamu. Alpha će pružiti priliku da se isprobaju četiri misije koje će uključivati prikaz pješaštva, vozila, ronjenja i upravljanja helikopterom. Uz to, biti će dostupna dva multiplayer scenarija, a sve će se odvijati na otoku Stratis koji će se moći u potpunosti istražiti.

Da pristupite alphi, morati ćete kupiti Arma 3 Alpha pack (cijena 25 eura) ili Arma 3 Digital Deluxe Edition (cijena 40 eura). Obje verzije uključivati će alpha pristup, betu i naravno finalni proizvod kada bude dostupan.

Oni koji ne planiraju kupiti igru, a htjeli bi probati alpha verziju, moći će to učiniti besplatno od 12. ožujka, ali samo uz pozivnicu od nekoga tko alphu već igra. Na taj način neće biti moguće online igranje, a izostati će i podrška za modove.

Arma 3 biti će dostupna u digitalnom obliku ekskluzivno za Steam, dok je datum izlaska pune i završne verzije igre postavljen za treći kvartal ove godine. U našoj galeriji pogledajte neke impresivne nove screenshote iz igre.

Komentari (2)

  • Djordjee

    27.02.2013 - 12:09

    Da li je poznat engine koji koristi ova igra?

  • snowblind

    27.02.2013 - 12:21

    Real Virtuality 4.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?