HCL.HR

Arma 3 – prva singleplayer epizoda stiže krajem mjeseca

ToxarE 11.10.2013.   •   1 komentara


Ekipa iz Bohemia Interactivea objavila je kako prva DLC singleplayer epizoda za Armu 3 stiže krajem ovog mjeseca. Naziva se Survive.

Prvi komad besplatnog singleplayer DLC-a za kupce Arme 3 naziva se Survive i stiže krajem ovog mjeseca, objavila je ekipa iz studija Bohemia Interactive. Točnije, DLC će se moći preuzeti od 31. listopada.

U kampanji Survive preuzet ćemo ulogu običnog vojnika imena Ben Kerry koji je stacioniran u Republici Altis i Stratis u sklopu mirovne misije NATO-a na Mediteranu. Naravno, kako to obično biva, situacija tamo nikako nije mirna uz neprijateljski nastrojene vojnike iz CSAT frakcije.

Prva je to u nizu od tri besplatne singleplayer kampanje koje će Bohemia objaviti za Armu 3, no ti besplatni dodaci neće igračima donijeti samo priču i specifične misije, već i dodatni sadržaj za igrače koji vole stvarati vlastiti sadržaj. Uz singleplayer sadržaj Survivea obećavaju nam se tako i nova oružja, animacije, 3D objekti i skriptirani moduli koji će oni kreativniji među nama moći koristiti za stvaranje novih Arma 3 sadržaja.

Uz te prve detalje o Surviveu, Bohemia nas je počastila i s osam novih screenshota upravo iz tog DLC-a. Pogledajte ih sve u našoj galeriji.

Komentari (1)

  • BANANCO

    11.10.2013 - 14:34

    Uvjek se veselim kad cujem neku novosta za ARMU 3 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?