HCL.HR

Strpljivo naprijed, stigao je Humble Arma 2018 Bundle

Stjepan Fikter 31.05.2018.   •   3 komentara   •   HCL objave


Za sve one kojima je dosta nerealnog napucavanja, Humble Bundle ekipa pripremila je kolekciju Arma naslova s kojom se može upoznati serijal od njegovih početaka.

Humble Arma 2018 Bundle

Arma serijal oduvijek je privlačio specifičnu publiku koja je tražila ponešto realnije napucavanje po ogromnim mapama uz korištenje šarolike vojne opreme. Upravo zbog takvog pristupa, za potpuno uživanje u igri potrebno je uložiti i vremena kako bi se naučilo “pravilno” igrati virtualnog vojnika. To mnoge može odbiti od igre, ali ako se jednog dana planirate uhvatiti u koštac s time, sada je vrijeme za ugrabiti cijeli serijal.

Naime Humble Arma 2018 Bundle nudi šaroliki broj igara gdje se za manje od jedan euro otključava prva igra iz serijala, odnosno Arma: Cold War Assault kojeg smo znali i kao Operation Flashpoint. Tu su još i Arma: Gold Edition te Arma Tactics.

Za idući paket potrebno je izdvojiti 13 eura što uključuje Armu 3 i njezine dodatke Karts, Helicopters te Marksmen. Oni koji se odluče uplatiti 14 eura dobit će još Armu 2 s ekspanzijom Operation Arrowhead i dodacima British Armed Forces, Private Military Company te Army of the Czech Republic.

Posljednji dio ponude, ujedno i najskuplji jer treba s kartice povući 17.30 eura, a otključava Apex ekspanziju za Armu 3 s kojom smo mi bili i više nego zadovoljni. Treba napomenuti kako je ovaj serijal poznati po velikome broju modifikacija od kojih je jedan od najpoznatijih DayZ za Armu 2 te ACE koji još dodatno produbljuje realizam prvenstveno u multiplayer okruženju.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • _G4M3R_2K16_

    31.05.2018 - 13:29

    Meni jedan od najdrazih serijala, proveo sam sate i sate na serijal i jos uvijek bi mogao igrati, samo da je vise vremena :). Ukoliko netko zeli ARMU 2 i OA neka mi se javi dam kljuceve posto sam kupio full bundle, a navedene dvije igre vec imam.

  • GameFan

    31.05.2018 - 18:05

    Ukoliko je moguce volio bih ako vec dijelite kljuceve da mi ih proslijedite jer je igra vrijedna igranja

    • VEK1NG

      @GameFan, 02.06.2018 - 03:08

      Ko da deli ključeve?Ako je vredna igranja, onda je kupi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?