HCL.HR

Oznaka: Simulatori

HCL VideoIgramo Internet Cafe Simulator 2 (EP3): Krenuo je biznis, ali klijenti su mi smeće

Igor Belan prije 1 tjedan

Uzeo sam si malo više vremena ovaj put da posložim biznis kako treba, ali Internet Cafe Simulator 2 tako je podešena igra da ne možeš posložiti stvari kako treba. Evo zašto.

HCL VideoIgramo Internet Cafe Simulator 2 (EP2): Morao sam se potući s mušterijom

Igor Belan 13.01.2022.

Volio bih da sam otvorio svoj internet cafe negdje gdje se s mušterijama ne moraš tući. Ali nisam. U ovom ludom gradu krađe, mutni poslovi i eksplodirajući ljudi su norma. Pa evo kako se ja nosim s time dok moj biznis još staje na noge.

HCL VideoDivlji zapad je komedija u Cowboy Life Simulatoru

Filip Zorić 12.01.2022.

Cowboy Life Simulator je igra koja želi biti nešto realističnija nego većina naslova u žanru. Kako joj je to uspjelo? Stavite kaubojske šešire i dođite vidjeti!

HCL VideoOtvorio sam novu igraonicu u Internet Cafe Simulatoru 2, prva mušterija – Vin Diesel

Igor Belan 09.01.2022.

Internet Cafe Simulator pamtim kao jedan od luđih simulatora, a dvojka je očito svjesna cipela koje treba popuniti. Tu je Vin Diesel, leteći psi i mačke pa čak i lik koji eksplodira iz čista mira. Pa ti vodi svoj internet cafe u takvom gradu!

HCL VideoZaigrao sam Electrician Simulator, skoro umro od šoka

Igor Belan 07.01.2022.

Na tržištu simulator igara samo nam je nedostala igra u kojoj popravljaš ljudima struju po kućama. I evo je! Zaigrao sam Electrician Simulator – First Shock, što je puni naziv ovog prologa za igru koja tek stiže (tko zna kada).

HCL VideoIskusni House Flipper renovirao hotelsku sobu, ubio kokoš u procesu

Igor Belan 30.12.2021.

Zaigrao sam demo za igru zvanu Hotel Renovator i prisjetio se svojih najboljih House Flipper trenutaka. Pa prisjetite ih se sa mnom dok bojamo zidove, popravljamo podove i lovimo kokoši (naravno!) u ovoj novoj simulator igri koja još zapravo ne postoji.

HCL VideoZapočeo sam uzgoj svinja u Farming Simulatoru 22, bit će tu posla

Filip Zorić 07.12.2021.

Uzgajanje biljaka je možda glavni način zarade u Farming Simulatoru 22, ali došao je trenutak za dovesti prve životinje na farmu. Pa pogledajte kako se brinem za svinju Biserku i društvo.

HCL VideoNamučio sam se s izazovima farmerskog života u Farming Simulatoru 22

Filip Zorić 02.12.2021.

Farming Simulator je jedan od onih simulatorskih serijala koji se shvaća ozbiljno i želi igraču dati autentično iskustvo. Zaigrao sam najnoviju inačicu kako bi vidio kakve se kompleksnosti kriju ovdje.

HCL VideoLovio sam odbjegle dinosaure u Jurassic World Evolution 2, neće im to više pasti na pamet

Igor Belan 10.11.2021.

Nije ARK, ali dinosauri su back! A Jurassic World Evolution 2 donosi potpuno novu kampanju u kojoj više ne vodimo tematski park. Ima li to ikakvog smisla? Evo kako igra počinje.

HCL VideoZaigrao sam hrvatski Escape Simulator, uhvatio se žestokog mozganja

Filip Zorić 03.11.2021.

Domaći Pine Studio nas u svojoj novoj igri Escape Simulator zatvara u prostorije i izaziva da pronađemo način za pobjeći. Pa što kažete na to da prihvatimo izazov?

HCL VideoIgramo Accident (EP10): Vlak uništio kombi (zadnja misija)

Igor Belan 02.11.2021.

Očekivao sam više drame od zadnje misije u igri, ali drame ovdje zapravo i nije bilo. Možda zato jer sam ja sve ekspertno riješio? A bacite oko!

HCL VideoIšao sam loviti bizone u Medieval Dynasty, na kraju me napali vukovi

Filip Zorić 30.10.2021.

Ogladnila mi je žena u Medieval Dynastyju, pa sam se morao uhvatit posla i otić u lov za ručak. Nisam bio svjestan da ću i ja postat lovina čoporu vukova.

HCL VideoVratio sam se igranju Accidenta, istražio još jednu novu prometnu

Igor Belan 24.10.2021.

Accident je službeno izašao nedavno, a developeri su nas pritom počastili s dvije nove misije. Pa idemo se vratiti legendarnom serijalu i riješiti još pokoju prometnu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?