HCL.HR

Oznaka: Simulatori

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP18): Najteža pljačka za kraj serijala

Igor Belan 07.03.2019.

Najbolji serijal o krađi lonaca, automobila i antiknih satova na internetu ovom epizodom dolazi svom kraju. Jesam li uspio izbjeći zatvor i mafiju nakon najteže pljačke u cijeloj igri?

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP17): Idemo ukrasti najskuplji auto u igri

Igor Belan 28.02.2019.

Osjećam da se moja lopovska karijera bliži kraju pa prije nego sve završi idemo obaviti jednu stvarno zahtjevnu pljačku. Kako vam zvuči najskuplji auto u igri? Brm brm?

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP16): Lopov ukrao auto pa ga zabio u kamen

Igor Belan 17.02.2019.

Dvije najteže pljačke koje sam dosad morao izvesti nisu prošle bez manjih problema s policijom, zaštitarima i sigurnosnim kamerama. Ali zadovoljan sam…

Ovaj vikend besplatno se uputite se u ratne operacije s Armom 3

Stjepan Fikter 13.02.2019.

Ako Valentinovo planirate provesti pucajući, možete besplatno isprobati svu mašineriju koju Arma 3 ima u originalu i ekspanziji, sve do ponedjeljka 18. 2.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP15): Najskuplja stvar koju sam ikada ukrao?

Igor Belan 11.02.2019.

U ovoj epizodi Thief Simulatora mučim se zadovoljiti potrebe Vinnyja i nađem se u najbogatijoj kući do sada, uz priliku da ukradem možda i najskuplju stvar koju sam ikada ukrao. Tako barem izgleda.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP14): Kakva je ovo krađa bila!

Igor Belan 04.02.2019.

U 14. epizodi legendarnog Thief Simulator serijala pokazujem koliko sam iskusan postao u ovom lopovluku snalazeći se u jako neugodnim situacijama, poput krađe auta ispred kuće dok susjedi gledaju.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP13): Obogatio sam se pljačkanjem bogataša

Igor Belan 29.01.2019.

Pljačke su postale opasnije u bogatoj novoj četvrti, ali i ja sam postao opasniji, ako ne i gladniji slatkih, slatkih parica. U novoj epizodi upadam u elitne kuće i kradem sve od dragulja do skupe IT opreme.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP12): Postavio sam im bombu u kuću

Igor Belan 22.01.2019.

Od običnog pljačkaša u ovoj epizodi postajem i ubojica, a za sve je kriva mafija što me tjera da obavljam njihove prljave poslove. Pogledajte i kako upadam u kuću za koju sam poprilično siguran da pripada Justinu Bieberu.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP11): Prvi auto koji sam ukrao

Igor Belan 16.01.2019.

Sve godine iskustva u igranju GTA igara napokon su se isplatile u ovom turbo-realističnom simulatoru krađe! Napokon sam uspio ukrasti prvi auto! Sad ga samo treba prodati… u komadićima.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP10): Sad mogu krast’ i aute!

Igor Belan 09.01.2019.

Svom arsenalu kriminalnih znanja, iskustva i vještina kroz ovu epizodu dodajem stvari poput krađe automobila i hakiranja bilo čega spojenog na struju. Ova igra je već premašila sva moja očekivanja.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP9): Moja najopasnija pljačka do sada

Igor Belan 04.01.2019.

Kako provaliti u kuću sa samo jednim ulaznim vratima, naprednim sustavom osiguranja i nabrijanim vlasnikom što pištolj nosa po kući? Evo kako je prošao moj pokušaj.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP8): Naučio sam provaljivati u sefove

Igor Belan 29.12.2018.

Još samo da naučim hakirati i gdje će mi biti kraj? Nakon ove epizode imam osjećaj i da se igra bliži kraju jer sam većinu susjedstva već posjetio (čitaj: opljačkao). Ali tko će ga znat’!

HCL VideoIgramo House Flipper (EP21): Kupio sam kuću iz “Sam u kući”

Igor Belan 22.12.2018.

House Flipper je dobio veliki božićni update, uključujući božićne dekoracije, neke bug fixeve i… kuću iz Sam u kući! Naravno da sam je morao kupiti, ali naravno i da nisam imao parica.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?