HCL.HR

Oznaka: Simulatori

HCL VideoGasio sam požare u Černobilu, skoro me ubila radijacija

Filip Zorić prije 1 tjedan

Chernobyl Liquidators Simulator je igra koja prikazuje grozote s kojima su se suočili tzv. černobilski likvidatori. Postao sam vatrogasac u demo verziji igre kako bih saznao koliko je sve realistično odrađeno. Evo kako je prošlo.

HCL VideoProbao sam Farmer’s Life, daleko najsmješniji farmerski simulator do sada

Igor Belan 08.07.2021.

Farmer’s Life nije poput drugih simulatora – ova igra ima glavnog lika, glavnu svinju, čak i nekakvu priču koja sve to povezuje. Čak mi je krivo nazvat ju samo simulatorom – ovo je dramatična avantura.

Serijal igara LIFE Simulators omogućit će nam šarolike virtualne karijere

Stjepan Fikter 07.07.2021.

Ako vam u životu nije dosta simulatora, svježe predstavljeni brend LIFE Simulators kroz pet igara omogućit će vam nove virtualne živote i karijere.

HCL VideoPostao sam policajac u novom Police Simulatoru, dobro da nisam dobio otkaz

Igor Belan 29.06.2021.

Police Simulator: Patrol Officers novi je simulator hodanja po gradu i davanja kazni ljudima za razne gluposti, a iako je to pomalo dosadno, navodno kasnije postane uzbudljivo. Pa gledajte video do kraja!

Farming Simulator 22 vas poziva da se probudite u 5 ujutro uz odličan trailer

Igor Belan 22.06.2021.

Farming Simulator 22 dolazi u 11. mjesecu, donosi grožđe, masline i novu mašineriju, a prvi CGI trailer pokazuje da iza ovog dugovječnog serijala stoji jedan fin budžet.

HCL VideoIgra koja me naučila kako je teško biti kauboj – Cowboy Life Simulator

Igor Belan 17.06.2021.

Cowboy Life Simulator demo je vani! Tako je, ona igra koju ste svi čekali sada je dobila demo verziju koja dopušta da isprobate sve o košnje trave do izgradnje bunara. Baš kao pravi kauboj!

HCL VideoIgramo Prison Simulator (EP2): Velika pobuna u zatvoru

Igor Belan 09.06.2021.

Prison Simulator malo je detaljniji i bolje promnišljen od nekih drugih simulatora koji su mi došli pod ruku, ali bez brige – i dalje je trapav i smotan. Evo kako je izgledala moja prva velika pobuna.

HCL VideoDržao sam red u zatvoru Prison Simulatora, bilo je ilegalno

Igor Belan 05.06.2021.

Nakon izleta u selo Resident Evil: Villagea vraćamo se redovitom sadržaju – simulatorima. Prison Simulator još nije vani, ali ako je ovaj demo ikakva indikacija – mogao bi biti pravi glupavi simulator hit!

HCL VideoIgramo Ranch Simulator (EP6): Moram se nekako izvući iz ovoga

Igor Belan 06.05.2021.

Sad kad je Ranch Simulator dobio veliki update i zapravo ga se isplati igrati, ja počinjem shvaćati da sam potpuno krivo krenuo s igranjem i tako izgubio brdo para. Ali idem se probat izvući iz loše financijske situacije!

HCL VideoProbao sam Winter Survival Simulator, iznenadio se koliko je igra dobra!

Igor Belan 03.05.2021.

Winter Survival Simulator možda zvuči kao još jedan blesavi simulator na prvu, ali nakon igranja ovog demoa uvjeren sam da tu ima “mesa”. Pa pogledajte kako se mučim preživjeti par noći u smrznutoj šumi ove igre u kojoj pored smrzavanja, hrane i medvjeda, treba paziti i na zdrav razum.

HCL VideoIgramo Ranch Simulator (EP5): Došle krave, vratio se Igor

Igor Belan 30.04.2021.

Obećao sam da ću se vratiti Ranch Simulatoru ako dobije neki veliki update i iskren da vam budem – nisam mislio da će doći tako brzo. Pa idemo baciti oko na sve što je novo i probat zaradit koji dolarić.

HCL VideoIgramo Trader Life Simulator (EP3): Imamo novu konkurenciju u gradu

Igor Belan 13.04.2021.

Trader Life Simulator dobio je veliki update! Pa pogledajte što ima novoga i hoće li mi sve te novosti pomoći da se izvučem iz financijskog pakla.

HCL VideoZapočeo sam totalno legalan novi biznis u igri Cartel Tycoon

Filip Zorić 11.04.2021.

Sadimo neke voćkice i vrtimo neke parice – sve legalno, obećavam! Pogledajte kako Cartel Tycoon započinje i kakve mehanike pruža. Samo ne zovite policiju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?