HCL.HR

Oznaka: Simulatori

HCL VideoZapočeo sam totalno legalan novi biznis u igri Cartel Tycoon

Filip Zorić prije 1 dan

Sadimo neke voćkice i vrtimo neke parice – sve legalno, obećavam! Pogledajte kako Cartel Tycoon započinje i kakve mehanike pruža. Samo ne zovite policiju.

HCL VideoIgramo Ranch Simulator (EP4): Idemo u lov na medu

Igor Belan prije 5 dana

U prošle tri epizode potraga za medvjedom nije urodila plodom, ali najnovije informacije kažu mi da se nalaze na južnoj strani mape. Pa idemo to provjeriti!

HCL VideoIgramo Trader Life Simulator (EP2): Vlasnik instalirao kadu usred trgovine

Igor Belan 31.03.2021.

Nakon eksperimentalnog postavljanja WC školjke posred vlastite trgovine moj poduzetnički duh ne jenjava i sada se upuštam u avanturu postavljanja kade na isto mjesto Hoće li ovaj mali marketinški eksperiment privući kupce kako se nadam? Pogledajte.

Lawn Mowing Simulator dočarat će nam košnju trave pomoć licencirane kosilice

Stjepan Fikter 27.03.2021.

Ako ste se ikada pitali kakav je osjećaj kositi travu uz pomoć radnih strojeva, više nećete morati provaliti u lokalno komunalno poduzeće nego ćete moći sjesti u Lawn Mowing Simulator.

HCL VideoPripremao sam se za smak svijeta u novoj igri Mr. Prepper

Filip Zorić 26.03.2021.

Smak svijeta se bliži! Pa se valja dobro pripremiti, a u igri Mr. Prepper radite upravo to. Pa evo kako je prošao moj pokušaj da si pripremim sve za dug i relativno ugodan život nakon apokalipse.

Život vatrogasaca okusit ćemo u nadolazećem naslovu Fire Commander

Josip Klanfar 26.03.2021.

Uskoro ćemo ući u čizme vatrogasaca zahvaljujući nadolazećem naslovu Fire Commander. Borit ćemo se protiv vatre, spašavati ljudske živote i upravljati vatrogasnom stanicom.

HCL VideoOtvorio sam supermarket u Trader Life Simulatoru, bilo je urnebesno

Igor Belan 25.03.2021.

Trader Life Simulator novi je u nizu blesavih, nepromišljenih simulatora koje igram ovih dana kada nema ničeg pametnijeg. Pa pogledajte kako pokrećem ozbiljan biznis s pelenama dok nosim toalet školjku u džepu. Jer mi se može!

HCL VideoIgramo Ranch Simulator (EP3): Pokrećemo ozbiljan biznis na selu

Igor Belan 21.03.2021.

Pogledajte kako otkrivam da u Ranch Simulatoru zapravo nema mesa pa razmišljam što napraviti s jedinom svinjom koju sam si uspio priuštiti. Sve to dok usput pokrećem ozbiljan biznis s jajima.

HCL VideoIgramo Ranch Simulator (EP2): Sagradio sam si kuću u šumi

Igor Belan 17.03.2021.

Djedica mi je ostavio imanje u nekoj zabiti, a ja sve to porušio i gradim iznova. Pa pogledajte kako sam sagradio kuću i kako nemam pojma kako se zarađuje za život od svinja i kokoši.

HCL VideoZaigrao sam Ranch Simulator, odmah srušio djedovu štalu

Igor Belan 14.03.2021.

Ranch Simulator mogao bi biti pravi mali hit među ljubiteljima sela, štala i farmi. Izgleda pristojnije od mnogih drugih simulatora, a ima i ponešto priče uz mehanike koje idu dosta daleko po pitanju simuliranja tog “živim na ranču” života.

HCL VideoIgrao sam se s vatrometom u simulatoru Fireworks Mania, zapalio pola grada

Igor Belan 06.03.2021.

Fireworks Mania je jedna od onih igara na koje drage volje izgubiš sat vremena. Daje ti brdo alata za igranje s vatrom – simulira eksplozije, širenje vatre, prskave efekte vatrometa i dopušta da sve to kombiniraš pa makar zapalio pola grada.

HCL VideoZaposlio sam se kao carinik u igri Contraband Police, rezao ljudima sjedala u autima

Igor Belan 25.02.2021.

Contraband Police još nije vani, ali ova demo verzija sa Steama već pokazuje da nas očekuje dostojan nasljednik Border Officera. Ima čak mehaniku rezanja guma i sjedala u autima!

HCL VideoProbao sam A House of Thieves u full izdanju, krao konzole ljudima po kućama

Igor Belan 24.02.2021.

Mislio sam da će A House of Thieves biti lakši. Barem meni kao iskusnom igraču tvrdokorne simulacije krađe zvane Thief Simulator. Ali ništa od toga – ovo je zapravo dosta teže.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?