HCL.HR

Oznaka: Simulatori

HCL VideoIgramo Accident (EP8): Prometna nesreća s kriminalcima

Igor Belan prije 1 tjedan

Došli smo do velikog finala našeg malog Accident serijala, a u zadnjoj misiji sve je malo čudno – otišli smo u prošlost, nema mobitela, a u nesreći ima i teških kriminalaca. Ja nisam jedan od njih!

HCL VideoIgramo Accident (EP7): Tko je sada tu kriv?

Igor Belan 04.01.2021.

U novoj analizi prometne nesreće odlazimo u Poljsku. Pogledajte koliko dugo mi je trebalo da pomognem svima i shvatim da je za nesreću kriva – tehnologija.

HCL VideoIgramo Accident (EP6): Kineski dijelovi krivi za nesreću?

Igor Belan 19.12.2020.

U novoj epizodi legendarnog Accident serijala provjerite što se može dogoditi kada kupuješ “tuning” dodatke s Aliexpressa dok se điraš po autocesti u Mađarskoj.

HCL VideoIgramo Streamer Life Simulator (EP13): Mislim da mrzim ovu igru

Igor Belan 17.12.2020.

Pogledajte kako se gušim u dugovima i smišljam opake planove za spasit živu glavu. Ako nas je išta naučila ova igra to je da bi streamer bio svatko, da je streamer biti lako.

HCL VideoIgramo Accident (EP5): Ulična utrka završila tragično

Igor Belan 12.12.2020.

Cyberpunk je mala beba za tragične priče koje donosi ova igra. U novom slučaju istražujemo tko je kriv za nesreću vezanu uz divljanje nabrijanim autima po uličnim cestama. Ja glasam za Vin Diesela!

HCL VideoIgramo Streamer Life Simulator (EP12): Najteža stvar koju sam ikada napravio

Igor Belan 08.12.2020.

Bez da sam toga bio svjestan, uprskao sam sa sejvanjem na kraju prošle epizode, ali nisam htio da tako završi ovaj legendarni serijal. Pa sam osmislio plan za reparaciju i radio na tome više od sat i pol vremena. I evo rezultata!

HCL VideoIgramo Streamer Life Simulator (EP11): Poznati streamer postao kriminalac

Igor Belan 26.11.2020.

Nakon još jedne poduže pauze između epizoda naš legendarni streamer shvaća da nema kruha bez bitcoina. Pa pogledajte što se dogodilo kad sam otišao u zabačene ulice grada i posjetio onog mutnog lika koji prodaje minere.

HCL VideoIgramo Accident (EP3): Užasna nesreća u Švedskoj

Igor Belan 23.11.2020.

Nastavljam svoje dobronamjerne eskapade u igri Accident, a ovaj put u Švedskoj svjedočim najužasnijoj nesreći do sada. Lik je ispao kroz vjetrobransko staklo? Ozbiljno?! Pa gdje je pojas majstore?

HCL VideoIgramo Accident (EP2): Užasna nesreća u VW Golfu

Igor Belan 19.11.2020.

Iako se trudi, ova igra o istraživanju prometnih nesreća je ipak vrlo nerealna. Jer svi znamo da se balkanskoj ikoni zvanoj VW Golf ovakvo što uopće ne može dogoditi.

HCL VideoIgramo Streamer Life Simulator (EP10): Poznati streamer se napokon vratio

Igor Belan 09.11.2020.

Nakon više od 10 dana Streamer Life Simulator serijal se vratio! I nisam zaboravio igrati – ova igra vam je kao vožnja bicikla. Samo je na ovom biciklu pedaliranje obrnuto i volan je zapravo kruška. Uživajte!

HCL VideoZaigrao sam Teardown, onu impresivnu igru u kojoj sve što pogledaš možeš uništiti

Igor Belan 31.10.2020.

Teardown nije samo impresivna simulacija destrukcije svega i svačega izvedenog u voxelima, čini se da ima i zanimljivu kampanju u kojoj spašavaš tvrtku za uništavanje obavljanjem mutnih poslova u Thief Simulator stilu. Bacite oko!

HCL VideoZaigrao sam Accident, igru u kojoj daješ “usta na usta” dok istražuješ prometne nesreće

Igor Belan 28.10.2020.

Nova igra izdavačke kuće koja nam je donijela legendarni Thief Simulator bavi se istraživanjem prometnih nesreća i ljudima koji se zateknu prvi na licu nesreće i pokušavaju pomoći. Evo kako sam ja odmog… pardon, pomogao.

HCL VideoIgramo Streamer Life Simulator (EP9): Poznati streamer kupio Porsche

Igor Belan 22.10.2020.

Nakon velikog updatea čini se da su me developeri Streamer Life Simulatora odlučili nagraditi potpuno novim autom. I to kakvim! Samo što nije zapravo moj i samo je pitanje vremena kad će netko ukrast dok stoji u mojoj ulici.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?