HCL.HR

Oznaka: Simulatori

HCL VideoProbao sam igru Auto Sale Life, kupio Fiat Uno i probao ga prodati za više para (završio u zatvoru)

Igor Belan prije 4 dana

Auto Sale Life počinje sa srcedrapajućom pričom o partnerskoj prevari ispričanoj kroz naraciju Morgana Freemana – bi developeri voljeli da vam kažem. U stvarnosti je cijela stvar ludo komična, ali ne mogu reći da se nisam zabavio.

HCL VideoIgramo Supermarket Simulator (EP3): Bankrotirala mi trgovina na urnebesan način

Igor Belan prije 1 tjedan

Moja karijera voditelja vlastite trgovine odlazi u čudnom smjeru kada jedna redovita mušterija odluči da se plaćanje više ne vrši na blagajni.

HCL VideoProbao sam novi Gas Station Simulator DLC, točio gorivo brodovima i zamjerio se jednom vulkanu

Igor Belan 01.04.2024.

Gas Station Simulator prije dvije je godine dobro shvatio zadatak – bio je to simulator o vođenju benzinske, ali uz pravilnu količinu gluposti koje s tim poslom veze namaju. Ovaj DLC djeluje da se još više naslanja na tu “gluposti” stranu.

HCL VideoIgramo Supermarket Simulator (EP2): U moj supermarket dolaze sumnjivi likovi

Igor Belan 26.03.2024.

Proveo sam skoro sat i pol danas grindajući za kasom u nadi da ću zaraditi dovoljno da zaposlim prvog blagajnika i proširim trgovinu. Jesam uspio ili su mi neki sumnjivi likovi stali na put? Odvojite 40 minuta za ovo…

HCL VideoDao sam drugu šansu Taxi Life Simulatoru, shvatio koliko je teško biti taksist

Igor Belan 23.03.2024.

Biti taksist u stvarnom životu sigurno nije lako, no u Taxi Life: A City Driving Simulatoru neće biti ništa lakše. Iako je prvi update popravio neke stvari, druge su i dalje prokleto iritantne, a sada saznajem i da ima tu i nekih ludih klijenata.

HCL VideoProbao sam Rock Star Life Simulator, ispalo da je to zapravo prikriveni Balkan Life Simulator

Igor Belan 18.03.2024.

Savršen recept za jedan autohtoni balkanski Youtube gameplay serijal djeluje savršeno pogođen u igri Rock Star Life Simulator. Imaš pivu, imaš Golfa, imaš čak i udvaranje za šankom pogonjeno AI tehnologijom. Skoro pa ima i smisla!

HCL VideoIgramo Thief Simulator 2 (EP10): Najsmješnija situacija ikada

Igor Belan 16.03.2024.

Thief Simulator 2 ponekad vas iznenadi sa zadatkom do kojeg ne možete doći bez malo grinda. U mom slučaju, skoro dva sata pljačkanja po kućama, pri čemu se neminovno dogode i neke smiješne situacije.

HCL VideoOtvorio sam najskuplju trgovinu u novoj igri Supermarket Simulator

Igor Belan 14.03.2024.

Supermarket Simulator još jedan je u nizu naslova sa “simulator” u nazivu koji djeluje kao da je izašao prerano u Early Access, ali uspijevam izvući nešto zabave iz ovog koncepta pozicionirajući svoju trgovinu – samo za elitu.

HCL VideoProbao sam Taxi Life, igru koja se silno trudi biti realističan simulator gradske vožnje

Igor Belan 11.03.2024.

Znate kako se kaže – gradska vožnja, najzabavnija vožnja! E pa netko je to to stvarno pomislio i napravio igru u kojoj se voziš 50 km/h po Barceloni, daješ žmigavce i staješ na crvenom. Ali što ako ne pratiš pravila? Sve sam to probao u prvih 30 minuta Taxi Lifea.

RecenzijaExpeditions: A MudRunner Game

Boris Koroušić 04.03.2024.

Nova iteracija MudRunner serijala šalje nas na istraživačke avanture kroz šume i pustinje, a sve u ime znanosti. Prije nego se opremite za dug put, bacite oko na našu recenziju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?