HCL.HR

Assassin’s Creed 4 – ‘Pirate Heist’ trailer i potvrda datuma izlaska za sve platforme

ToxarE 30.09.2013.   •   10 komentara


Ubisoft je objavio konačan datum izlaska Assasin’s Creeda 4 za sve platforme, a uz to nas je počastio novim trailerom naslova Pirate Heist.

Ako ste Assasin’s Creed veteran i vaša glavna gaming platforma je PC, već vjerojatno pretpostavljate da će inačica za osobna računala kasniti u odnosu na konzole trenutne generacije. Dapače, Ubisoft je to natuknuo još prije nekoliko mjeseci, no danas smo konačno saznali koliko točno će kasniti. Ubisoft nas je kontaktirao s točnim datumom izlaska za sve platforme pa su tako potvrdili da Xbox 360 i PlayStation 3 verzije igre stižu 1. studeni, dok će inačice za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Wii U izaći 22. studenog.

Uz tu informaciju, poslali su nam i potpuno novi trailer naslova Pirate Heist. Pogledajte ga odmah ispod.

Objavljeno je također kako će Assassin’s Creed 4: Black Flag dobiti i svoj companion app za Android i iOS tablete, odnosno posebnu aplikaciju za vaš tablet koja će se sinkronizirati sa samom igrom i pružati vam tako na ekranu tableta neke popratne informacije. Iz opisa koji su nam poslali, stvar zapravo zvuči poprilično korisno. Putem tog companion appa moći ćete, primjerice, bez potrebe za pauziranjem igre pregledavati mapu i postavljati waypointove, pratiti svoj napredak, odnosno dostignuća u igri te čitati sve unose iz baze podataka Animusa.

No navedeno je samo ona očekivana osnova tog second screen iskustva dok će posebna značajka naziva Kenway’s Fleet omogućiti da ste povezani s igrom gdje god pođete. Točnije, moći ćete brodove koje osvojite tijekom igre poslati na misije te osigurati tako neke nove rute, nakupiti se dodatnog tereta i postati još malo bogatiji. Samo u virtualnom svijetu, naravno. Zanimljivo će biti i pregledavati posebne karte s blagom na ekranu svog tableta i uspoređivati lokacije na karti s onima koje vidite na TV ekranu.

Komentari (10)

  • Metalni

    30.09.2013 - 16:42

    Lijepo je sve to, ali ovo postaje besmisleno… Ni nalik onome što jedna "assassin" igra treba da ima i kako da izgleda.
    Ali dobro, možda se iznenadim…

    • shadowsc3

      @Metalni, 30.09.2013 - 19:13

      Nisu glavnu priču zapravo uopće otkrili, ja se nadam da je to zbog toga… Mislim, može reći što god tko hoće, ali AC jedinica je zapravo bio najbolji po tome 'assassin' dijelu igre, a i AC2 mu je al pari iako nisam siguran bih li rekao i bolji

  • Red Falcon 2

    30.09.2013 - 17:57

    S ovim trailerom moš' očekivat zanimljivu priču al' kakve sad sve to veze ima sa borbom atentatora i templara brate mili?

    • shadowsc3

      @Red Falcon 2, 30.09.2013 - 19:10

      Sad kad si to spomenuo, to je i mene začudilo, ali ja ,ovako optimističan kakav jesam, nadam se da je to zbog toga što žele što manje spoilat priču i dati nam puno informacija, sad vidjet ćemo jesam li u pravu ili nisam…

  • trulex

    30.09.2013 - 19:03

    mene samo zanima grafika, kakva god da bila igra.

    • napaljeon

      @trulex, 30.09.2013 - 21:37

      Ee vise mi je muka ljudi poput tebe koji stalno u komentare pisu da im je grafika najbitnija, daj gaming propada zbog vas jer su igrice izgubila smisla samo se baca pritisak na grafiku, a igrivost,kompatibilnost i zabava je pala na dno pa zato frenda ako gledas grafiku odi prosetaj po prirodi neces moc nac nigdje bolju grafiku od nje!!!!

    • Joey

      @trulex, 01.10.2013 - 08:10

      +1

  • goldfinger

    01.10.2013 - 07:12

    Jasno da grafika nije najbitnija,ali je full bitan segment,a u AC 4 će to bit sigurno vrhunski odrađeno…Samo me,sve više i više,živciraju ta(redovita) kašnjenja za pc.J….i Ubisoft.

  • primoracvk

    01.10.2013 - 07:57

    Jel se znaju PC zahtjevi ?

  • Haytham

    02.10.2013 - 19:02

    Neznam kako vama ali mene dosta vesele ovo sto cu moci voziti brodove, i vecina misija ce biti na moru ili nesto vezano za more 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?