HCL.HR

Assassin’s Creed: Brotherhood beta za PS3 Plus korisnike

Ante Malenica 09.10.2010.   •   1 komentara


Čini se da je odzvonilo beta testiranju svim PS3 korisnicima koji nisu PS Plus pretplatnici – najavljena Assassin’s Creed: Brotherhood beta ekskluzivna je za odabranu elitu.

Kada se uvela dodatna PS Plus usluga za korisnike PS3 konzole, najavljivalo se da će plaćanjem te usluge igrači dobiti pristup ekskluzivnim betama. Do sada ih nije bilo mnogo, no čini da se da stvari idu na bolje. Nedavno smo pisali o beti za Killzone 3, a danas vas možemo obavijestiti kako će svi PS Plus pretplatnici moći isprobati multiplayer betu nadolazećeg Ubisoftovog hita Assassin’s Creed: Brotherhood. Sve što trebate je downloadati oko 3GB podataka sa PSN-a i možete početi igrati. Pošto Brotherhood neće još šest tjedana na police dućana, ova beta će stvarno biti za neke sretnike ekskluzivni uvid u buduću igru.

Komentari (1)

  • movie

    10.10.2010 - 19:01

    Stara vijest , igru sam skinuo prije desetak dana te odigrao i već deinstalirao … Sam plus je još uvijek po meni neisplativ. Premalo je novih sadržaja vrijednih pažnje u usporedbi s američkim koji je puno bogatiji … no niti on nije nezaobilazan. S obzirom na plaćanje mislio sam da će ta usluga biti puno kvalitetnija …

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!