HCL.HR

Assassin’s Creed Nexus bit će prikazan za deset dana

Zoran Žalac 02.06.2023.   •   4 komentara


Prvi Assassin’s Creed u virtualnoj stvarnosti bit će prikazan na Ubisoftovoj prezentaciji novih igara 12. ovog mjeseca, potvrđeno je iz Ubisofta.

Ubisoft je napokon spreman otkriti prvu VR igru u serijalu Assassin’s Creed. Samo se za premijerni prikaz moramo strpjeti do 12. 6., kad se održava prezentacija Ubisoft Forward. No, sad je barem potvrđeno da će se igra doista zvati Assassin’s Creed Nexus, kako se do sada neslužbeno šuškalo.

Ako je vjerovati ranijim glasinama, Assassin’s Creed Nexus bit će drugačija igra od ostatka serijala – podijeljena na misije. Također bi trebala biti drugačija utoliko što ćemo igrati s više različitih likova, među kojima su do sada poznati assassini kao što su Ezio, Connor i drugi.

Šanse su da će igra biti izvedena iz pogleda prvog lica, što je također novost za serijal, iako su ranije igre poput AC Revelationsa i Black Flaga imale sekcije prezentirane u prvom licu.

Iz Ubisofta su potvrdili kako AC Nexus razvijaju ekskluzivno za VR, što znači da ga nećemo moći igrati na klasičan način. Prema prvoj objavi, čini se kako bi igra mogla biti ekskluzivna za Meta Quest uređaje (2 i 3), barem privremeno.

Komentari (4)

  • Demon90

    02.06.2023 - 17:03

    Imam Quest pa nadajmo se da će ovo ličiti na nešto

    • Shepsy

      @Demon90, 02.06.2023 - 20:30

      Yup. BTW, si probal s njim PCVR (HL: Alyx i sl.?) ili samo rokaš po Quest naslovima?

    • Demon90

      @Shepsy, 02.06.2023 - 23:21

      Na PC i samostalno. Igrao sam HL Alxy i uživao. Razlog za kupnju je upravo samostalno i na PC-u. Nisam imao nikakvih problema s Alxy

  • Lisa

    02.06.2023 - 20:56

    Zorane za kohe sve vr će igrica biti dostupna ??

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?