HCL.HR

Assassin’s Creed Syndicate vraća priču u moderno vrijeme

Zoran Žalac 31.07.2015.   •   7 komentara


Nakon što je Assassin’s Creed Unity po prvi puta u serijalu izbacio igrive dijelove radnje o modernim templarima tvrtke Abstergo, AC Syndicate ih vraća i započinje sasvim novu priču.

Jedna od pozitivnih stvari prošlogodišnjeg Assassin’s Creed Unitiyja bila je izbacivanje igrivih segmenata izvan Animusa, odnosno u modernom vremenu. Iako ta „priča“ nije bila u potpunosti odbačena, 95% vremena proveli smo isključivo u ulozi Arnoa za vrijeme francuske revolucije. To je bila dobra stvar jer je priča o sukobu modernih Templara i Assassina izgubila nit i smisao još nakon Assassin’s Creeda 3.

Međutim, potvrđeno je kako ju Assassin’s Creed Syndicate ponovno namjerava vratiti u igrivom izdanju. Detalji nisu otkriveni, no iz Ubisofta poručuju kako će dio priče smješten u moderno vrijeme igračima pomoći da bolje razumiju sukob templara i Assassina u 1868., u doba industrijske revolucije.

„Šira priča je podijeljena na cikluse. Imali smo ono što zovemo Desmondovim ciklusom, koji je završio s Assassin’s Creedom 3. Black Flag je bio točka tranzicije između Desmondovog ciklusa i novog ciklusa.“ – izjavio je direktor igre Marc-Alexis Cote.

Zanima li vas „poduplana“ priča Assassin’s Creeda ili ste ju jednostavno prestali pratiti kad ste shvatili da smak svijeta nije došao 21. 12. 2012.?

Komentari (7)

  • TeroXCro

    31.07.2015 - 11:35

    Konačno,po meni jedan od najboljih segmenata ove igre,točnije serijala.Prešao sam prvu trilogiju uzduž i poprijeko, i sva ta prića sa Animusom mi je bila vrh vrhova.Onaj trenutak kad sam shvatio da toga viđše neće biti odustao sam od igranja daljnjih nastavaka.
    Ovaj serijal sad će opet biti moj drugi najdraži serijal.Toliko sam zavolio prve tri igre,da sam sam počeo po svojoj ulici parkouravat,nažalost ne bez previše uspjeha XD.Samo radi ove vjesti isplati se odigrati Syndicate da vidim kakvu će sad priču staviti.

  • maxim.x

    31.07.2015 - 12:07

    Trebali su se ostaviti modernog doba nakon trojke, jer sve ovo poslje nema smisla ni logike, i umanjuje vaznost Desmondove price koja kao da se nije dogodila.

  • pesek32

    31.07.2015 - 13:17

    Samo se onda nadam da će napravit nekog lika za moderno doba, a ne opet onu glupost ko u bf.

  • Payo

    31.07.2015 - 14:36

    Iskreno u svakoj ac igri najgori dio igre bio mi je igranje sa desmondom izvan animusa…

    • snooker

      @Payo, 31.07.2015 - 16:27

      slažem se, i meni

  • Solid

    31.07.2015 - 16:25

    Ovo je glavni dio serijala koji povezuje cjelu pricu i objasnjava zasto smo u animusu dok smo u unity bili radi samo zabave a ne radi neke informacije kao u prva tri djela

  • goldfinger

    01.08.2015 - 09:02

    Payo,potpuno se slažem s tobom!(+1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?