HCL.HR

Assassin’s Creed Unity bit će novi početak za čitav serijal

crnigavran 10.07.2014.   •   4 komentara


Dok smo tijekom E3 sajma bili fokusirani na sve novosti i vizualne čari Assassin’s Creed Unityja, Ubisoft je potiho najavio da drugi aspekt priče, onaj u modernom vremenu, s Unityjem kreće ispočetka.

Prelazak Assassin’s Creed serijala na nove i snažnije konzole omogućio je kooperativna čuda i vizualne čari s kojima smo bili fiksirani tijekom prikaza AC Unityja na E3 sajmu. No, to je isto tako Ubisoftu dalo slobodu da sa serijalom krene neopterećen prijašnjim pričama. Kao što već znate, Revelations je svojevremeno zaključio dvije priče – onu o Altairu i Eziu, trojka je započela novu o Connoru, a zaključila Desmondovu, dok je AC4: Black Flag zaključio sagu Kenwayevih i imao maštovito poglavlje u modernom vremenu, ali ono se svejedno nastavljano na prijašnje fabule.

U AC Unityju to neće biti slučaj, tako da Ubisoft Montreal poručuje svim igračima koji se još nisu družili s AC serijalom, a željeli bi – da im je ovo jedinstvena prilika da „uskoče“ u njega. Dakle, priče Arnoa Doriana i zasad neimenovanog lika iz modernog vremena neće se mnogo nadovezivati na prijašnja zbivanja, stoga bi Unity zaista trebao predstavljati svjež početak kakav je serijalu i trebao.

Komentari (4)

 • bpeciko666

  10.07.2014 - 22:35

  svaka igra sve bolja i bolja, al' je dvica nenadmašiva 🙂

 • nightlordgamer32

  11.07.2014 - 11:49

  Meni je dvojka također najbolja igra u serijalu, a i jedna od općenito najboljih igara koje sam zaigrao.

 • krakenov45

  11.07.2014 - 14:27

  ma AC Brotherhood (posebice War machines) je najbolji, al vrijedi i ovo zaigrat

 • amir555bihac

  12.07.2014 - 06:56

  To su dobro uradili jer poslije assassins creed revelations prica je nikakva.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!