HCL.HR

Baby Yoda i Obama su hit dekoracije u Animal Crossing: New Horizons

Zoran Žalac 21.03.2020.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Igrači Animal Crossinga otkrili su novi alat uz koji je moguće u novu igru ubaciti bilo koju sliku te ju postaviti na svoju majicu, namještaj ili sam otok.

U igri Animal Crossing: New Horizons možete biti sami svoj dizajner. Igra ima vrlo primitivan, ali koristan alat za crtanje u kojemu je meni najveći doseg bio ispisivanje nadimka Zoky. No, neki su se fanovi Animal Crossing serijala sjetili kako brzo napraviti crteže koje mogu ubaciti u igru bez samog crtanja.

Na stranici acpatterns.com tako se nalazi alat koji sliku po želji korisnika prilagođava formatu Animal Crossinga, a konačni dizajn u igru možete ubaciti putem QR koda. Potom se taj dizajn može koristiti na odjeći, namještaju ili na samom tlu.

Naravno, neki su ovo odmah iskoristili kako bi u igru umetnuli različite prostote i golotinju. No, u malo primjerenijem slučaju igrači na svoj otok stavljaju slike svojih kućnih ljubimaca, bivšeg američkog predsjednika Barracka Obame, baby Yode i svih drugih meme sadržaja.

Ovaj aspekt igre nije vidljiv samo onima koji slike postavljaju na otok, već i drugim igračima koji taj otok mogu posjetiti. U Nintendu su za ovo bili spremni pa vas prilikom svakog odlaska “u goste” upozoravaju da biste ondje možda mogli vidjeti i neke potencijalno uznemirujuće stvari. Poput deke na kojoj je nacrtan golemi… jednorog.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?