HCL.HR

Banjo-Tooie bi mogao dobiti spiritualnog nasljednika

Igor Belan 28.09.2012.   •   1 komentara


Bivši zaposlenici Rarea okupili su se iza jednog Twitter profila, a ako ga dovoljno gamera zaprati šanse su da će krenuti izrada spiritualnog nasljednika popularne N64 igre.

Ako ste dovoljno stari i ako ste bili vlasnici Nintenda 64, sigurno se sjećate kako je studio Rare žario i palio u doba te konzole. Neke od najboljih i najpamtljivijih igara za N64 proizašle su iz umova zaposlenika ovog britanskog studija. Sada je isti pod okriljem Microsofta, bitno je drugačije organiziran, a primarna preokupacija mu je, nećete vjerovati, razvoj Kinect igara.

No neki bivši zaposlenici Rarea, koji nisu ostali raditi u studiju nakon Microsoftove akvizicije, ponovno su se okupili na Twitteru iza profila @MingyJongo u nadi da će privući dovoljno pozornosti javnosti sa svojom idejom. Naime, oni žele stvoriti spiritualnog nasljednika jedne od najpopularnijih Rareovih igara, 3D platformera za Nintendo 64 Banjo-Tooie.

Ono što sada traže je da ih pratite na Twitteru kao znak potpore, a ako se procjeni da postoji dovoljan interes javnosti za igru, očekujte ju vidjeti na Kickstarteru. Kako su objasnili na Twitteru, neće to biti pokušaj da se ponovno stvori isti stari Banjo, biti će to nešto novo. A to “nešto novo” navodno će imati isti smisao za humor, zabavan gameplay, blesave likove i odličnu glazbu kao Banjo serijal.

Komentari (1)

  • SnesMaster

    28.09.2012 - 18:33

    Ako urade kako treba čuo sam da nintendo želi vratiti te ljude.Ispast će dobro ako konji iz microsofta ne budu smetali sa svojim sranjima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?