HCL.HR

Batman: Arkham Asylum odgođen za PC, dobio demo verziju

Zoran Žalac 07.08.2009.   •   2 komentara


Jedan od rijetkih naslova koji donekle i obećavaju kulersku zabavu u sušnom kolovozu, Batman: Arkham Asylum, zaobići će PC platformu ovog mjeseca i pojaviti se tek sredinom rujna.

Jedan od rijetkih naslova koji donekle i obećavaju kulersku zabavu u sušnom kolovozu, Batman: Arkham Asylum, zaobići će PC platformu ovog mjeseca i pojaviti se tek sredinom rujna. Dakle, PS3 i X360 inačice i dalje izlaze 25. kolovoza, dok je PC verzija pomaknuta zbog implementiranja dodatnih efekata u obliku PhysX podrške. Arkham Asylum na PC-u trebao bi tako biti mrvicu detaljniji i bogatiji atmosferom, jer za sve korisnike Nvidijinih kartica od 8800 serije pa na dalje, Eidos obećava specifične efekte magle, sitnih čestica, paučine, otpadajuće žbuke i sličnih perverzija. Betmen je manijak, rekli bi neki. Stoga, ako već kasni, barem ima opravdan razlog za to. Koliko opravdan, možete provjeriti u demo verziji koja je danas ugledala svjetlo dana, interneta, PSN-a i XBL-a.

RECENZIJA: Batman Arkham Asylum

Komentari (2)

  • Bela

    07.08.2009 - 15:08

    pa stalno nes otkazuju…pa nevjerojatno…

  • Maximum

    07.08.2009 - 15:53

    Jao sreca pa je samo mesec dana a neko onaj Red Faction nekoliko meseci. Ja sam probao demo igra je jako dobra i vrti u velikom broju slicica.Obavezno probajte

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?