HCL.HR

Battlefield Hardline ipak prebačen na 2015. godinu

crnigavran 23.07.2014.   •   4 komentara


Umjesto ovoga listopada, Battlefield Hardline moći ćemo zaigrati tek rane 2015. godine, do kada će njegovi tvorci razraditi neke inovacije koje su osmislili nakon beta testiranja.

Evo nam i prve veće odgode ovoga ljeta – Electronic Arts je obznanio kako je datum izlaska za Battlefield Hardline s listopada prebačen na prvu polovicu 2015. godine. Odgoda je uslijedila nakon što je nedavno beta testiranje igre pokazalo kako razvoji tim Visceral Games ima još štošta za popraviti i podesiti do konačne verzije. Izgledno je stoga da EA nije želio riskirati još jedan Battlefield fijasko nakon prošlogodišnjeg bugovitog festivala kakav je bio Battlefield 4.

„Kao rezultat beta testiranja, Visceral Games tim uvidio je što igrači žele vidjeti u igri… Povratne informacije također su ih potakle da razmisle o drugim mogućnostima kojima Hardline može biti još inovativniji i u konačnici bolji kao igra. Što smo više razmišljali o tim idejama, to smo više znali da ih trebamo uvrstiti u igru. Ipak, postojao je samo jedan problem. Trebali bismo više vremena. Vremena kojega nismo imali, pa smo odlučili pomaknuti izlazak igre nekoliko mjeseci.“ – objasnio je podpredsjednik DICE-a Karl Magnus Troedsson.

Kako to obično biva, jedna odgoda otvorila je vrata za drugu pa je tako odgođen i Dragon Age: Inquisition. Srećom, kako ćete pročitati u zasebnoj vijesti na našem portalu, riječ je tek o manje značajnoj odgodi od mjesec dana.

Komentari (4)

 • MrmAngeluS

  23.07.2014 - 10:43

  E to se cijeni, beta testiranje s razlogom, da se vide bugovi, načini kako da se igra improva i naravno reakcija igrača, a onda se igra povlači i zapravo finalizira po rezultatima bete, umjesto uobičajenog "popravka" nekolicine bugova nabrzaka između bete i izlaska.
  GJ Visceral Games, ovo bi čak i mogo bit uspješan serijal.

  • manjamax

   @MrmAngeluS, 23.07.2014 - 14:13

   +1

 • RikiMaro

  23.07.2014 - 13:07

  Kao da ce netko trositi pare na ovo

 • globijat

  24.07.2014 - 09:00

  se moze igrati iz treceg lica?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!