HCL.HR

Besplatna izometrijska makljaža Survived By ušla je u Early Access

Filip Zorić 08.12.2018.   •   0 komentara


Nakon trailera na The Game Awards, tvorci The Quiet Mana spremni su izbaciti svoj MMO u divljinu nemilosrdnog tržišta na Steamu.

Na ceremoniji The Game Awards je prikazan trailer za Early Access izdanje igre Survived By te je otkriveno kako je dotična sada dostupna na Steamu u Early Access izdanju. Survived By inače je besplatni MMO koji nam dolazi od ekipe iz Human Head Studiosa, tvoraca užasnog The Quiet Mana. Radi se izometrijskoj pucačkoj igri, sličnoj nečemu kao što je Enter the Gungeon. Smještena je u svijetu gdje se korupcija širi na živa bića i pretvara ih u mračna stvorenja. Vi ste heroj koji se protiv hordi zla može boriti sam ili sa skupinom prijatelja.

Karakteristika zbog koje je igra dobila svoje ime jest ta da svakom smrću dobivate nasljednika kojemu dajete djelić snage svog prošlog života. Ukratko, nakon svake smrti stvorite novog lika i postajete jači. U igri trenutno možete naći šest klasa likova, 15 tamnica i više od 250 vrsta protivnika, ali tvorci igre upozoravaju igrače kako će sigurno naići na probleme u ovoj nedovršenoj verziji.

Survived By se priključuje velikom broju Early Access igara na Steamu, a u tom društvu sigurno neće mu biti lako. Nadajmo se da će igra poživjeti neko vrijeme, inače će i ona trebati nasljednika.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?