HCL.HR

Besplatno se potucite ovoga vikenda u brojnim tabačinama

Zoran Žalac 03.08.2018.   •   4 komentara


Igrači na PC-u od danas se mogu besplatno boriti u nekoliko odličnih borilačkih igara povodom najvećeg esports natjecanja u žanru tabačina.

Danas u SAD-u kreće najveći turnir borilačkih igara – EVO 2018 Championship, a to nama ne znači mnogo jer smo “preko bare”. Ipak, zbog ovog događaja profitirat će ljubitelji tabačina, pogotovo oni na PC-u. Naime, u tijeku je vikend besplatnog isprobavanja igara na Steamu tijekom kojih se može zaigrati čitav niz tabačina.

U prvom redu, besplatni su Street Fighter 5 i Tekken 7, dvije odlične tabačine. Prilikom besplatnog isprobavanja nema ograničenja po pitanju sadržaja pa tako možete zaigrati modove s pričom protiv kompjuterskih protivnika, ili se pak okušati u borbi protiv drugih igrača. Besplatan vikend za ove igre traje do 06. 08. u 19 sati po našem vremenu. Igre su također na 50% (Street Fighter 5), odnosno 60% popusta (Tekken 7), također do ponedjeljka.

Prošlogodišnja tabačina Absolver nedavno je bila besplatna pretplatnicima PlayStation Plus usluge, a sada ju i PC igrači mogu zaigrati bez potrošene lipe. Na Steamu je u tijeku vikend za besplatno isprobavanje, a do ponedjeljka se igru može kupiti i u pola cijene – za 15 eura.

Absolver je inače borilačka igra u kvazi-otvorenom svijetu, s elementima mrežnog multiplayera. Mi smo ga prošle godine nagradili sasvim solidnom ocjenom – 70, uz kritiku kako je igra dosta kratka. Kad za nju morate platiti 30 eura, onda je to valjan prigovor. No, kad se kratka igra nudi besplatno, to je već druga stvar.

Od ostalih igara besplatno se može zaigrati i BlazBlue: Cross Tag Battle, dok su na popustima još i odlični hitovi Dragon Ball FighterZ (40%) te Injustice 2 (50%). Stvarno – ponuda koja udara!

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Serpico

    03.08.2018 - 14:28

    Dragon Ball FighterZ turnir bi trebalo da bude najpopularniji i najzanimljiviji na ovogodišnjem Evo-u. Snaga Dragon Ball franšize je okupila razne igrače, ima sve da varniči od rivalstva, naročito se to očekuje između USA SonicFox vs Japan Goichi.

  • Negan

    03.08.2018 - 15:47

    Tekken 7 je odličan na kompu. Ali, ogromno ali – igra nema igrače. Ne znam preferiraju li ljudi igrati na konzoli ili što, ali smiješno je čekati par minuta za match i onda te na kraju stavi protiv nekog sa drugog kraja svijeta, a i najmanji lag spike zamrzne igru i tebi i protivniku. Nešto za poludit, pogotovo kad hoćeš igrat online, a ne možeš.

    • MARDUK

      @Negan, 03.08.2018 - 16:12

      Svi su na konzolama.

    • vragec25cro

      @Negan, 04.08.2018 - 02:21

      Skinuo,istalirao,probao,obrisao.Ko klinac obožavao tekken al sad mi sejednostavno ne sviđa.Pokraj igara kakvih sve ima meni dosadan 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?