HCL.HR

Besplatni FPS Extraction promijenio naziv nazad u Dirty Bomb

Stjepan Fikter 24.05.2014.   •   2 komentara


Kreatori Brinka odlučili su vratiti izvorno ime za svoj novi FPS pa je Extraction ponovno postao Dirty Bomb. Kažu da se taj naziv bolje uklapa u unikatnu osobnost igre.

Nakon što su prošle godine kreatori Brinka odlučili promijeniti naziv svojeg novog naslova iz Dirty Bomb u Extraction, sada su se opet vratili na izvorni naziv.

Splash Damage objašnjava kako se originalni naziv bolje uklapa u jedinstvenu osobnost ove pucačine te bi ovo trebala biti posljednja promjena imena prije izlaska igre. Na to još nadodaju kako su navikli koristiti #PlayDirty na Twitteru dok #LetsExtract nema isti prizvuk.

Osim vraćanja starog naziva, ponovno su otvorene registracije za zatvorenu betu na službenoj stranici. U slučaju da ne uspijete osigurati svoje mjesto, najavljena je i otvorena beta kasnije ove godine, a izdavač Nexon je potvrdio kako će Dirty Bomb imati dedicated servere u Sjevernoj Americi, Europi, Australiji i Novom Zelandu.

Komentari (2)

  • njezic

    27.05.2014 - 07:20

    Imali su problem oko polaganja prava na naziv "Dirty Bomb", sad su to očito riješili…. 😉

  • njezic

    27.05.2014 - 08:02

    Koga zanima Dirty Bomb – prije par dana su spustili veliki broj beta ključeva, pa provjerite svoje inbox-ove ako ste već prije bili zatražili pristup closed beta programu. Vidimo se online!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?