HCL.HR

Besplatni PS Plus demo Drivecluba definitivno dolazi

Igor Belan 24.02.2015.   •   0 komentara


Nakon jučerašnjih objava koje su stavile besplatnu PS Plus verziju Drivecluba u nesigurne vode, danas Sony objavljuje da je ista i dalje u planu i da sigurno dolazi.

Jučer smo pisali o izjavi koju je predsjednik europskog ogranka PlayStationa Jim Ryan dao u intervjuu za britanski portal Metro, a koja kaže da Sony još uvijek razmišlja o obećanoj PS Plus verziji Drivecluba, ali da ne može garantirati da će je na kraju zaista biti.

Danas s druge strane Sony objavljuje da će ta verzija sigurno jednom izaći, samo još nisu sigurni kada.

“Kontinuiramo radimo na poboljšanju kapaciteta servera što će nam omogućiti da lansiramo PS Plus Edition što je prije moguće”, rekao je predstavnik Sonyja za Eurogamer uz pojašnjenje da trenutno jednostavno ne znaju kada će tu verziju lansirati na tržište.

Čini se da je gospodin Jim samo pomalo nes(p)retno formirao svoje rečenice u intervjuu za Metro, jer ova potvrda da se aktivno radi na PS Plus verziji i planira njen izlazak odgovara nedavnim komentarima developera iz Evolution studiosa koji također tvrde da se razvoj potrebne infrastrukture za lansiranje te verzije igre bliži kraju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?