HCL.HR

Besplatni Street Fighter X Mega Man dostupan za PC

Renato Pedišić 17.12.2012.   •   2 komentara


Križanje Mega Mana i Street Fightera odaje počast 25 godina staroj povijesti Mega Man serijala i to kroz vrlo zabavnu i besplatnu videoigru.

Sve što vam treba za zabavu su 33.8 MB igre Street Fighter X Mega Man, besplatnog naslova za PC koji je od jutros postao dostupan za preuzimanje. Igra vas stavlja u ulogu Mega Mana koji se u nedostatku robotskih neprijatelja okreće onima napravljenim od krvi i mesa – postavi Street Fightera. Osmero odabranih likova Street Fightera sukobit će se s Mega Manom na klasičnim Street Fighter II arenama, a da bi do njih došao, Mega Man će morati prolaziti zamršene razine natrpane neprijateljima. Ako želite vidjeti kako to izgleda u akciji – ne brinite, ostavit ćemo vam promotivni trailer pri kraju teksta.

Igru možete skinuti ovdje, ali ono na što treba upozoriti je kako se igra skida vrlo sporo zbog navale na Capcomove servere. Budući da je ovo igra koja se sastoji od samo nekoliko MB-a, možete pretpostaviti koliko je Street Fighter X Mega Man popularan u ovom trenutku.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?