HCL.HR

Besplatno isprobajte Space Engineers, novi survival naslov s naglaskom na izgradnji brodova

Pero Mlinar 02.03.2019.   •   3 komentara


Vani je Space Engineers, naslov u kojemu se grade brodovi, istražuju nepoznati planeti, ulazi u oružane sukobe. Još je jedno kraće vrijeme dostupan za besplatno isprobavanje.

Sandbox naslov smješten u bespući svemira, Space Engineers, nalazio se u Early Access programu od kraja 2013. godine. Naslov je to u kojemu igrači, solo ili mrežno, grade svoje brodove, nadograđivaju ih različitom opremom i prilagođavaju te pomoću njih istražuju različite planete. Jasno, radi se o prilično kompleksnoj igri. Ista je ovih dana napokon izašla iz Early Accessa. Povodom toga, ona se još danas i sutra na Steamu može isprobati besplatno. Standardna verzija trenutno je snižena i može se nabaviti za 13,59 eura.

Inače, igra se u četiri i nešto godine što je provela u Early Accessu podosta popunila sadržajem. Dosta je to trenutno bogat naslov u kojemu ima svačega. Primjerice, osim standardnog sandboxinga možete igrati i posebne scenarije, možete graditi vlastite svjetove (svemire), možete zaigrati u nekome od svemira koje su stvorili drugi igrači.

Igra ima i borbe pa tvorci kažu da se Space Engineers može igrati i kao survival shooter. Ali, ako im je vjerovati, onaj tko domišljato koristi tehnologiju uvijek je u prednosti od onoga tko zna pucati dobro i precizno. Možda onda ovo Igor može snimiti i pritom se ne osramotiti… Ne znam, recite mu ako vas zanima.

Komentari (3)

  • DjokaBA

    02.03.2019 - 17:48

    Bach na pocetku trailera, ovo se ne vidja cesto..

  • superdeda2000

    03.03.2019 - 12:31

    Zanima nas Igore. Snimi…

  • burgi

    03.03.2019 - 16:47

    prvo sam pomislio da grade red dwarf 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?