HCL.HR

Oznaka: Survival igre

HCL VideoIgramo Grounded (EP4): Sitni čovjek naletio na ogromnog komarca

Igor Belan prije 1 tjedan

Jer ste vi tako tražili, a i jer se meni igra – vraćam se još jednom Groundedu! I nakon sat vremena snimanja mogu reći da sam čak nešto i postigao, ali taj susret s komarcem je bolio.

HCL VideoIgramo Raft (EP19): Pustolov u borbi s polarnim medvjedom

Igor Belan 21.11.2022.

Naš pustolov, jadnik i siromah vraća se jači nego ikada nakon preboljene prehlade, ali na sljedećem otoku toliko je hladno da bi opet mogao uloviti šmrkavicu. Usput, jel’ mi tko vidio vozačku?

HCL VideoIgramo Raft (EP18): Jadnik zaronio i naletio na čudovište

Igor Belan 14.11.2022.

Hvala na upozorenju u komentarima, ali ja mislim da mogu riješiti ovu podmorsku, ronilačku zagonetku bez dodatnih peraja i boce s kisikom. Kako se ono kaže? Idemo jako?

HCL VideoIgramo Raft (EP16): Siromah na splavu postao kralj mora

Igor Belan 30.10.2022.

Po prvi put u ovom dugom serijalu moram pune dvije epizode posvetiti jednom otoku, ali hoće li biti potrebna i treća? Jesam li uspio pronaći sve tajne misteriozne kupole usred mora i ostajem li ovdje umiroviti se ili idem dalje?

HCL VideoIgramo Raft (EP15): Jadnik na splavu naletio na grad u moru

Igor Belan 23.10.2022.

Moja velika mokra avantura nastavlja se s prstom uperenim u najdivniji morski grad ikada – izgleda kao utopija! Nadam se da se po putu neću utopit… ja. Ali kako uopće uđem unutra? I jesam li uspio osposobiti onaj detektor metala?

HCL VideoIgramo Grounded (EP2): E ovo je stvarno posebna survival igra

Igor Belan 18.10.2022.

Nastavljamo s Groundedom jer ste vi tako tražili, ali i meni se istražuje taj prekrasni vrt iza kuće. Plus, moramo pronaći odgovor na pitanje može li se naš lik ikada vratiti na normalnu veličinu? Ma i tko ga je uopće smanjio!?

HCL VideoIgramo Raft (EP14): Pustolov zaronio dublje nego ikada

Igor Belan 15.10.2022.

Naivno prateći jednu cijev, zaglavio sam parsto metara ispod površine mora, ali to na kraju nije bio ni približno najveći problem u ovoj epizodi. E da, i mislim da mi se sada morate obraćati s “gradonačelniče”.

HCL VideoIgramo Raft (EP13): Ovako me još nitko nije testirao

Igor Belan 07.10.2022.

Mislio sam da će ovaj video biti stresan za snimanje. Stresniji nego inače. Ipak je ovo najveći otok koji sam ikada vidio, hrana i voda su konstantni uteg, a ni krvoločni medvjedi ne pomažu. Ali nekako… nekako je sve završilo skroz OK.

HCL VideoProbao sam Kona 2: Brume, kakva igra kume

Igor Belan 04.10.2022.

U legendarnom Kona serijalu prije 5 godina nabacio sam par glupih “punova” pa rekoh da nastavim u istom stilu i s Kona 2: Brume. Ali što to “brume” zapravo znači i u kakvim problemima se naš dobri detektiv sada našao?

HCL VideoIgramo Raft (EP12): Veliki pustolov otkrio divlji otok smrti

Igor Belan 29.09.2022.

U novoj epizodi pogledajte kako prkosim zakonima logike dok pokušavam instalirati motor na moj “mali” splav u nadi da ću tako brže otkriti neki veliki novi otok sa sljedećim komadićem priče. Snimao sam ovo 2 sata btw.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?