HCL.HR

Oznaka: Survival igre

HCL VideoIgramo Subnautica Below Zero (EP4): Vanzemaljac me udario šakom

Igor Belan prije 1 dan

Nakon što sam vas ostavio na cjedilu na kraju prošle epizode, nastavljamo s malo dužom epizodom u kojoj se izdogađalo sve i svašta. Od pronalaska novih vanzemaljaca do misteriozne rakete.

HCL VideoIgramo Subnautica Below Zero (EP3): Ovo je bilo napeto!

Igor Belan prije 6 dana

Subnautica Below Zero pokazuje mi zube u ovoj epizodi, zajedno s pingvinima i čudovištem koje sam odlučio nazvati “raža-pas” (pogodite zašto). Obavezno gledajte do kraja.

HCL VideoIgramo Subnautica Below Zero (EP2): Ovaj majmun mi ukrao nož

Igor Belan prije 1 tjedan

Nastavljam istraživati vanzemaljsko podmorje u Subnautica Below Zero i pokušavam preživjeti, a onda naiđem na podvodne majmune što kradu stvari. Kakve su ovo gluposti?!

HCL VideoZaigrao sam Subnautica Below Zero, ukrao pingvinima bebu

Igor Belan 10.03.2019.

Pogledajte naš prvi zaron u dubine Subnautice Below Zero, nastavka vrlo popularne survival igre sa snažnom pričom o vanzemaljcima što putuju galaksijom jer su bolesni. Psihički i fizički.

Besplatno isprobajte Space Engineers, novi survival naslov s naglaskom na izgradnji brodova

Pero Mlinar 02.03.2019.

Vani je Space Engineers, naslov u kojemu se grade brodovi, istražuju nepoznati planeti, ulazi u oružane sukobe. Još je jedno kraće vrijeme dostupan za besplatno isprobavanje.

Subnautica je dobila neslužbenu mogućnost kooperativne igre

Pero Mlinar 24.12.2018.

Iako modifikacija za Subnauticu koja omogućuje kooperativnu igru još uvijek nije završena, inicijalni rezultati su obećavajući.

Ancestors: The Humankind Odyssey napravit će majmuna od vas

Hrvoje Smoljić 08.12.2018.

Vratite se 10 milijuna godina kroz vrijeme i saznajte kako su se zabavljali vaši malo primitivniji preci u novoj igri preživljavanja iz trećeg lica imena Ancestors: The Humankind Odyssey.

They Are Billions dobio je veliki level editor

Hrvoje Smoljić 02.12.2018.

U They Are Billions sada ćete se suočavati s milijardama zombija na bilijun različitih mapa, s obzirom na nedavni izlazak ekstenzivnog level editora.

Šarmantni Astroneer početkom sljedeće godine napušta Early Access orbitu

Hrvoje Smoljić 15.11.2018.

Astroneer će nam izlaskom iz early accessa početkom sljedeće godine pokazati da preživljavanje u svemiru ne mora biti sumorno.

Sad možete odgledati sat vremena Call of Cthulhua bez popratnog komentara

Pero Mlinar 27.10.2018.

Iščekivani horor Call of Cthulhu izaći će ovih dana, a za to se najavio podužim prikazom gameplaya za vrijeme kojeg, nevjerojatno, nitko ne priča gluposti u pozadini.

HCL VideoIgramo SCUM (EP2): Nemojte ići u Tisno!

Igor Belan 02.09.2018.

Pogledajte moj najnoviji pokušaj skupljanja Fame pointsa vještim preživljavanjem u hrvatskoj hit igri SCUM. Imao sam sreće s opremom i sve je išlo dobro… dok nisam došao do jednog raskrižja i završio u “tisnoj” situaciji.

HCL VideoPreživio sam prvih 30 minuta igre Green Hell, žena me ostavila samog u prašumi

Igor Belan 30.08.2018.

Zamislite da sa ženom odete u Amazonsku prašumu, a ona vas u tom okruženju punom jaguara, krokodila i sličnih prijetnji ostavi zbog nekih domorodaca. To vam je Green Hell – nova survival igra na Steamu.

HCL VideoPrvi pogled na SCUM – Hrvatsku igru koja je srušila Fortnite na Twitchu

Igor Belan 29.08.2018.

Nakon što je prije dva dana uspio biti popularniji od Fortnitea na Twitchu, hrvatski survival naslov Scum danas izlazi na Early Access, a mi imamo 30 minuta napetog gameplaya za vas.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?