HCL.HR

Oznaka: Survival igre

HCL VideoIgramo Desert Skies (EP2): Idemo u nepoznato!

Igor Belan prije 1 tjedan

Nakon velike podrške s lajkovima na prvu epizodu nastavljamo s istraživanjem okrutne pustinje u igri Desert Skies. Otkrivamo nove gradove i prvi hint o tome kako ubiti zmijurinu, odnosno je li to uopće moguće?

HCL VideoPokušao sam preživjeti u pustinji igre Desert Skies, napala me ogromna zmija

Igor Belan 05.06.2019.

Desert Skies tek je izašao u Early Access ali već mu predviđam svjetlu budućnost na YouTubeu. Ima zračni brod koji trebate nadograđivati, ima ogromnu pustinju za istražiti i najvažnije – ima jednu zmiju koja vas želi ubiti.

Away: The Survival Series je prekrasna igra koja će nas staviti u ulogu leteće vjeverice

Hrvoje Smoljić 10.05.2019.

Akcijska survival avantura Away: The Survival Series donosi nam nešto novo i neočekivano u svom žanru te nas stavlja u ulogu leteće vjeverice i pušta da lutamo divljinom.

HCL VideoUbio sam Iron Mana igrajući Volcanoids, novu igru u kojoj se sve vrti oko jednog vulkana

Igor Belan 09.05.2019.

Valjda je očito da se ne radi o pravom Iron Manu jer ova survival igra nema veze s Avengersima, ali likovi s kojima se borite dok pokušavate skužiti priču oko misterioznog vulkana totalno bacaju na gospodina Starka.

HCL VideoProbao sam preživjeti u igri Fade to Silence, skoro se smrznuo

Igor Belan 06.05.2019.

Fade to Silence je survival igra, ali malo je skuplja od konkurencije, a cijenu opravdava bogatijom pričom i nekim jedinstvenim mehanikama. Evo kako je prošao moj prvi pokušaj preživljavanja u tom hladnom svijetu.

HCL VideoIgramo Subnautica: Below Zero (EP5): Najveće čudovište u igri?

Igor Belan 26.03.2019.

Nakon sat vremena istraživanja i preživljavanje u ovoj epizodi uspijevam pronaći nove dubine u kojima se skriva možda i najveće čudovište u igri.

HCL VideoIgramo Subnautica Below Zero (EP4): Vanzemaljac me udario šakom

Igor Belan 21.03.2019.

Nakon što sam vas ostavio na cjedilu na kraju prošle epizode, nastavljamo s malo dužom epizodom u kojoj se izdogađalo sve i svašta. Od pronalaska novih vanzemaljaca do misteriozne rakete.

HCL VideoIgramo Subnautica Below Zero (EP3): Ovo je bilo napeto!

Igor Belan 16.03.2019.

Subnautica Below Zero pokazuje mi zube u ovoj epizodi, zajedno s pingvinima i čudovištem koje sam odlučio nazvati “raža-pas” (pogodite zašto). Obavezno gledajte do kraja.

HCL VideoIgramo Subnautica Below Zero (EP2): Ovaj majmun mi ukrao nož

Igor Belan 13.03.2019.

Nastavljam istraživati vanzemaljsko podmorje u Subnautica Below Zero i pokušavam preživjeti, a onda naiđem na podvodne majmune što kradu stvari. Kakve su ovo gluposti?!

HCL VideoZaigrao sam Subnautica Below Zero, ukrao pingvinima bebu

Igor Belan 10.03.2019.

Pogledajte naš prvi zaron u dubine Subnautice Below Zero, nastavka vrlo popularne survival igre sa snažnom pričom o vanzemaljcima što putuju galaksijom jer su bolesni. Psihički i fizički.

Besplatno isprobajte Space Engineers, novi survival naslov s naglaskom na izgradnji brodova

Pero Mlinar 02.03.2019.

Vani je Space Engineers, naslov u kojemu se grade brodovi, istražuju nepoznati planeti, ulazi u oružane sukobe. Još je jedno kraće vrijeme dostupan za besplatno isprobavanje.

Subnautica je dobila neslužbenu mogućnost kooperativne igre

Pero Mlinar 24.12.2018.

Iako modifikacija za Subnauticu koja omogućuje kooperativnu igru još uvijek nije završena, inicijalni rezultati su obećavajući.

Ancestors: The Humankind Odyssey napravit će majmuna od vas

Hrvoje Smoljić 08.12.2018.

Vratite se 10 milijuna godina kroz vrijeme i saznajte kako su se zabavljali vaši malo primitivniji preci u novoj igri preživljavanja iz trećeg lica imena Ancestors: The Humankind Odyssey.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?