HCL.HR

Oznaka: Survival igre

HCL VideoZaigrao sam Medieval Dynasty i upoznao jednu finu gospođu

Filip Zorić 11.10.2021.

Medieval Dynasty je survival igra koja vas izaziva da vodite život u srednjem vijeku – radite sve od lova na životinje i sakupljanja resursa do pronalaska idealne supruge i izgradnje kuće. Pa pogledajte kako me išla luda potraga za ženom s kojom bi mogao započet svoju dinastiju.

HCL VideoIgramo Chernobylite (EP3): Morao sam ubiti neke ljude u Černobilu

Igor Belan 07.08.2021.

Nakon što me drug Olivier podsjetio da sam ja u ovoj igri gazda, krećemo na novu misiju u potrazi za resursima, informacijama i novim ljudima da nam pomognu u avanturi. Ali neki su po putu morali i umrijeti…

HCL VideoIgramo Chernobylite (EP2): Idemo istražiti taj Černobil

Igor Belan 02.08.2021.

Nakon neobičnog uvoda u priču vrijeme je da nas Chernobylite odvede u prvu šetnju zonom užasa, horora i radijacije. I to svojom, još uvrnutijom verzijom svega toga. Pa evo kako je prošla moja prva šetnja…

HCL VideoArid je nova igra preživljavanja u pustinji i mislim da biste je trebali probati

Igor Belan 06.07.2021.

Avion vam se srušio u pustinji, nekim čudom ste preživjeli, a prijatelji tragaju za vama. Ali traže na krivom mjestu. Možete li im se približiti prije nego vas sunce i vruć pijesak dotuču? Arid vas stavlja u tu situaciju.

HCL VideoProbao sam Muck da vidim zašto je ova random igra odjednom tako popularna

Igor Belan 04.07.2021.

Ako je vjerovati developeru, Muck je survival igra nastala iz djetinjastog inata. Iz fore. Kao izazov. I evo je sada na listi najpopularnijih igara na Steamu! A znate da ja volim survival igre…

HCL VideoOstavio sam gradski život iza sebe i lovio zečeve da preživim u novoj igri Open Country

Filip Zorić 02.07.2021.

Gradski život pun stresa i smoga glavni lik u igri Open Country ostavlja iza sebe i odlazi u šumu. Iz tog urbanog života ostaje mu samo kul bradica na licu, a novi čovjek postaje čim ubije prvog zeca. Evo kako su prošli moji prvi koraci u toj divljini.

HCL VideoProbao sam Winter Survival Simulator, iznenadio se koliko je igra dobra!

Igor Belan 03.05.2021.

Winter Survival Simulator možda zvuči kao još jedan blesavi simulator na prvu, ali nakon igranja ovog demoa uvjeren sam da tu ima “mesa”. Pa pogledajte kako se mučim preživjeti par noći u smrznutoj šumi ove igre u kojoj pored smrzavanja, hrane i medvjeda, treba paziti i na zdrav razum.

HCL VideoZaigrao sam Breathedge, Subnauticu u svemiru sa smislom za humor

Filip Zorić 10.03.2021.

Iz podruma ravno u svemir! Danas sam malo zaigrao Breathedge, novu survival igru koja zapravo i nije tako nova jer je dosta vremena provela u Early Accessu. No sad je vani full verzija pa idemo baciti oko na njenu humorističnu notu preživljavanja u svemiru.

Valheim je postao peta igra s najviše aktivnih igrača u povijesti Steama

Zoran Žalac 22.02.2021.

Novi vikend – novi rekord igranosti za Valheim. Jučer su na Steamu jedino Counter-Strike: GO i DOTA 2 brojali više igrača od Valheima.

HCL VideoProbao sam Valheim, onu novu survival igru o kojoj svi pričaju

Igor Belan 17.02.2021.

Kao legendarni krotitelj dinosaura u ARK-u bio bi red da i ja isprobam tu novu survival igru o kojoj ovih dana svi pričaju. Ova možda nema dinosaure, ali ima drevna čudovišta, hodajuća stabla i divlje svinje. Meni dosta!

Vikinška survival igra Valheim donosi nikad nabrijanije cijepanje drva

Hrvoje Smoljić 19.01.2021.

Ako je glazba u igri kao u traileru, obožavatelji survival igara pripremite sjekire i puštajte brade jer vam Valheim želi priuštiti najnabrijanije iskustvo cijepanja drva do sada.

HCL VideoIgramo Desert Skies (EP2): Izgubio sam se u ogromnoj pustinji

Igor Belan 29.12.2020.

Sad kad u Desert Skies možeš zapravo letjeti gdje god želiš, to samo znači da se možeš lako i izgubiti. Pa u novoj epizodi pogledajte kako se mučim s navigiranjem po zraku, sa zmijom na podu i s vlastitim porivom da testiram krajnje granice svake igre.

HCL VideoVratio sam se u Desert Skies, letio pustinjom u strahu od ogromne zmije

Igor Belan 21.12.2020.

Godinu i pol nakon što sam prošli put zaigrao Desert Skies situacija je sljedeća – igra je još u early accessu, updateova je bilo podosta, zmija je još uvijek zeznuta, a moj stari save više ne radi. Pa idemo ispočetka!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?