HCL.HR

Besplatno postanite vojnim pilotom idućih mjeseca dana u Digital Combat Simulatoru

Stjepan Fikter 18.04.2020.   •   3 komentara


Ako vas je ikada odbijala cijena modula u DCS svijetu, sada je stigla prilika za mjesec dana besplatnog letenja s mogućnošću jeftinije kupnje pojedinačnih modula.

Ljubitelji virtualnog letenja na PC platformi imaju prilike postati vojnim pilotom u narednih mjeseca dana ili dva tjedna ovisno o verziji koja se odluči preuzeti. Eagle Dynamics od 19. 4. pa sve do 19. 5. omogućit će isprobavanje modula unutar Digital Combat Simulatora s time kako će Steam verzija imati period od dva tjedna.

Tako će se moći isprobati letjeti u vojnim strojevima poput F-16C, F/A-18C te A-10C Warthog kao i u avionima iz Drugog svjetskog rata. Bit će dostupne i mape za isprobati poput Perzijskog zaljeva, no sve kampanje te F-14B i AJS-37 neće biti besplatni.

Svima kojima se svidi dostupan sadržaj, moći će i uštedjeti koju kunu/dolar/euro jer će popusti na pojedinačne module biti 50%. Inače, DCS World je besplatna komponenta koja se uvijek može preuzeti, a unutar nje od aviona mogu se letjeti TF-51 Mustang i Su-25T.

Komentari (3)

  • CRO-3NinthJZ

    18.04.2020 - 13:05

    Fun fact: ako poletis u ovoj igrici, sposoban si upravljat pravim avionom.

    • Nemanja0203

      @CRO-3NinthJZ, 18.04.2020 - 19:52

      Lako je poleteti (relativno lako), treba ostati u vazduhu i sleteti

    • Strahinja Radonjic

      @CRO-3NinthJZ, 19.04.2020 - 01:37

      Na vojnoj akademiji ti trebaju godine a u DCS naučio A-10C kako da ga upalim, upravljam, sletim, ugasim za mesec dana. 😀 Preostaju mi još fizičke pripreme i psihofizički testovi i mogu da upravljam pravim A-10C. 😀 Stupio sam u kontakt sa par ljudi sa vojne akademije iz Srbije, to su godine učenja toliko da izgubiš volju dok ne sedneš u pravi avion i odradiš prvo letenje. Bolji DCS. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?