HCL.HR

Besplatno preuzmite avanturističke naslove Syberia 1 i 2

Josip Klanfar 15.07.2021.   •   4 komentara


Na GOG.com se trenutno dijele poznati avanturistički naslovi Syberia I i II. Preuzmite ulogu američke odvjetnice Kate Walker i upustite se u ovu hvaljenu point´n click puzzle avanturu.

Prije nešto više o mjesec dana smo saznali tužnu vijest da je u 66. godini preminuo Benoit Sokal – tvorac poznate puzzle avanture Syberia. Spominjem to zbog toga što po internetu kruže priče kako se upravo njemu u čast na GOG.com servisu besplatno dijeli prvi i drugi dio Syberia serijala.

Imamo tako priliku besplatno preuzeti ulogu američke odvjetnice Kate Walker i upustiti se u avanture pune zagonetki i istraživanja. Ako nas pitate, dobro da nema trećeg dijela u ovoj ponudi jer je isti loš u tolikoj mjeri u kojoj su prva dva dijela dobra, a stvarno su dobra i hvaljena i od kritike i od igrača.

Sve što trebate napraviti je klik na link iznad i dodati u kolekciju te dvije igre. Napominjem da je rok u kojem to možete učiniti vrlo kratak – nešto više od dva dana pa pripazite na rok da ne bi ostali uskraćeni za dva naslova.

Komentari (4)

  • butjer1010

    15.07.2021 - 10:31

    Poslije Monkey Islanda (1 i 2), uvjerljivo najbolje p’n’c avanture svih vremena! Strava priča, atmosfera, muzika,…..sve!!!

  • Lazy

    15.07.2021 - 12:20

    Uh, moze, hvala!

  • Dick Johnson

    15.07.2021 - 12:32

    Nice!

  • SemirTheChosen

    17.07.2021 - 04:58

    Zahvaljujem HCL crew!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?