HCL.HR

Besplatno se dijeli igra u kojoj morate postati majstor za zamke

Zoran Žalac 03.05.2024.   •   1 komentara


Epic Games Store u narednih tjedan dana poklanja dvije igre: Cat Quest 2 te tower defense igru Orcs Must Die 3 iz 2021. godine.

Ako vam se ne diže kiselina u želucu na spomen Epic Games Storea, ondje u narednih tjedan dana možete besplatno dobiti dvije igre: Cat Quest 2 i Orcs Must Die 3.

Cat Quest 2 je dvodimenzionalna akcijska avantura s elementima RPG-a i fantazije, a može ju se igrati samostalno ili u društvu s još jednim igračem. Igra je pokupila dobre kritike mačkoljubaca te je prerasla u uspješan serijal koji će kasnije ove godine doživjeti svoj treći dio.

Orcs Must Die 3 je pak trodimenzionalna tower defense igra u kojoj morate zaštiti svoj dvorac od navale orka. To podrazumijeva postavljanje raznih zamki te aktivno napucavanje iz trećeg lica. Igra se prvi put pojavila 2020. godine kao ekskluziva za propalu Stadiju, no kasnije je nastavila živjeti na aktualnim platformama. U redovnoj prodaji košta 25 eura, reakcije igrača na nju mahom su pozitivne i ovo je primamljiv poklon Epica za sve zainteresirane korisnike njihove trgovine i pratećeg launchera.

Komentari (1)

  • Agent

    03.05.2024 - 11:30

    Malo što sam odigrao dobra igra samo šteta što ima samo 4-8 wave-a u misijama, što ispada dosta lagano.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?