HCL.HR

Besplatno se dijeli postapokaliptična igra Beautiful Desolation

Zoran Žalac 17.06.2022.   •   4 komentara


GOG.com ponovno daruje svoje korisnike. Ovoga puta besplatno se dijeli izometrijska igra po uzoru na Fallout, koja je lansirana 2020. godine.

PC igrači već su mogli nabaviti nekoliko dobrih starih igara na GOG.com u sklopu njihove ljetne akcije. Dijelili su se tako Sanitarium, Venetica i Shantae and the Pirate’s Curse, a sad je na red došlo nešto novo. U iduća tri dana (do nedjelje u 15h) besplatno se dijeli izometrijska avantura Beautiful Isolation, koja je lansirana prije dvije godine.

Igra je to koja inače košta 17 eura, a mnoge će podsjetiti na stare Fallout naslove zahvaljujući svojoj postapokaliptičnoj tematici. Međutim, Beautiful Desolation definitivno nije obična kopija Fallouta nego se odvija u netipičnom okruženju – na afričkom kontinentu. Uostalom, ovo je prije avantura nego RPG, s elementima zagonetki i istraživanja. Krasi ju unikatna estetika, ali i glazba koju je skladao Mick Gordon, poznati skladatelj Dooma, Wolfensteina i drugih naslova.

Komentari (4)

  • ILoveGaming

    17.06.2022 - 17:37

    Htio bih samo reći da sam danas potpuno besplatno dobio The Witcher: Enhanced Edition u trenutku kada sam otvorio svoj GOG Galaxy.

    • Zoran Žalac

      @ILoveGaming, 17.06.2022 - 17:39

      Mislim da se to uvijek dobije čim se pretplatiš na njihov newsletter.

  • krolesi

    18.06.2022 - 08:26

    Hvala na informaciji

  • Sinek

    18.06.2022 - 10:49

    kupio za 2-3 eura na switchu. ok je

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?