HCL.HR

Besplatno si preuzmite brutalnu vikinšku igru Bad North

Zoran Žalac 21.11.2019.   •   3 komentara


Na Epic Games Store od ovoga tjedna besplatno možete nabaviti stratešku igru koja je uz minimalistički pristup pokupila brojne simpatije.

Dobra stvar kod Epic Games Storea nije samo u tome što ondje svakoga tjedna možete besplatno nabaviti po jednu ili dvije igre. Dobra je stvar što su to dobre igre. Prošloga tjedna dijelio se hvaljeni The Messenger, a u idućih sedam dana besplatno se može preuzeti podjednako uspješna igra Bad North.

Radi se tu o strateškom naslovu u kojemu branite svoje kraljevstvo od nadolazećih horda Vikinga. No, ne trebate se bojati kompleksnosti strateškog žanra – ovo je igra koja svojim minimalizmom ima jednostavan pristup i mehanike koje se brzo pohvataju. Zabava je pritom praktički beskonačna jer se mape u igri generiraju nasumično.

Kao što sam već spomenuo, ponuda vrijedi do idućeg četvrtka, 29. 11. Tada će Bad Jotun biti zamijenjen novim poklonom. Sljedećeg tjedna bit će to Ubisoftov Rayman Legends, vrhunski 2D platformer, ali i igra koja se već nekoliko puta dijelila besplatno.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Mixa

    21.11.2019 - 22:00

    Vec uzeo. 😀
    PS Napravljena je greska pri kraju teksta: ,,Tada će Bad Jotun zamijeniti novi poklon”. 🙂

  • Agent

    21.11.2019 - 22:15

    “Zabava je pritom praktički beskonačna jer se mape u igri generiraju nasumično.” leveli se beskonačno dodaju,nema kraja?

    • GAMEmaher

      @Agent, 21.11.2019 - 23:38

      Kolko sam skužio ono npr. igraš level 3-2 i ako ga ne prođeš restartaš iznova i generira se nova mapa drukčije posloženo. U tom stilu. Kraj kampanje neki vjerovatno ima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?