HCL.HR

Besplatno zgrabite Shadow Tactics: Blades of the Shogun u zimskoj GOG rasprodaji

Stjepan Fikter 13.12.2021.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


GOG.com omogućit će vam da se počastite i prije Božića s jeftinijim igrama unutar zimske rasprodaje, a pri tome možete pokupiti i jednu igru besplatno.

Zimska rasprodaja za zimsko vrijeme. Baš kao što je tradicija, stigli su nam novi popusti koji su povezani s godišnjim dobom. Poput prijašnjih rasprodaja, uz hrpu jeftinijih igara sniženja na određene naslove idu i do 90%. Osim pristupačnijih cijena, besplatno se dijeli i zanimljiva taktička igra Shadow Tactics: Blades of the Shogun koju možete dodati u svoju knjižnicu igara.

Ovogodišnja zimska rasprodaja uz flash ponude koje traju 48 sati, a u idućim danima dodavat će nove igre na platformu, dijeliti još besplatnih stvari te će biti i natjecanja. Detaljnije o datumima tih događaja možete vidjeti na službenoj stranici rasprodaje. Od istaknutih igara može se spomenuti prva flash ponuda koja uključuje Baldur’s Gate II: Enhanced Edition s 85% popusta te Pumpkin Jack koji ima sniženje od 65%.

Sama rasprodaja traje do 5. 1. 2022. pa imate vremena za odlučiti hoćete li se počastiti s nečim ili pak nekome darovati igru, dvije s obzirom na to kako ulazimo u blagdansko razdoblje.

Komentari (3)

  • Shaman

    13.12.2021 - 21:31

    Je li ovo nesto kao Desperados?

    • roba.p

      @Shaman, 13.12.2021 - 22:55

      Da

  • ILoveGaming

    14.12.2021 - 07:32

    Nisam ni znao da je već Winter Sale. Hvala ti na informaciji Stjepane. Ja sam si već na GOG-u uzeo Dungeon Siege Collection, Shadows Heretic Kingdoms i Shadows Awakening. Sada čekam rasprodaju igara na Steamu da si uzmem Monster Rancher 1&2 DX.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?