HCL.HR

Besplatno zaigrajte novu hrvatsku igru Warlords RTS: Clash of Thrones

ToxarE 16.05.2013.   •   2 komentara


Hrvatska ‘Middle Earth’ igra o kojoj smo već pisali poprilično je napredovala u svim aspektima, a sada ju možete besplatno isprobati u obliku public beta verzije.

Sjećate li se one hrvatske ‘Middle Earth’ MOBA igre o kojoj smo pisali krajem prošle godine? Kako nam javljaju njezini developeri, tijekom posljednjih nekoliko mjeseci dobila je finalni naziv i napredovala u mnogim aspektima, pogotovo u smislu gameplaya.

Igra se sada zove Warlords RTS: Clash of Thrones i dostupna je na Google Play trgovini za Android uređaje u obliku public beta verzije koju svi mogu besplatno preuzeti i zaigrati. Nije riječ dakle o finalnom izdanju igre pa ukoliko igrajući naletite na kakve greške, bilo bi zgodno da to prijavite ovim hrvatskim developerima putem službene im stranice simosgames.com.

Riječ je inače o vrlo specifičnoj igri koja kombinira nekoliko strateških podžanrova. Tako ćete, primjerice, pripremati obranu od naleta raznolikih neprijatelja u stilu jednog tower defense naslova, ali i nadograđivati svog glavnog heroja te upravljati pokretnim jedinicama u stilu nešto klasičnijeg RTS-a. No najbolje će vam igru demonstrirati upravo nedavno izdani gameplay video koji prikazuje upravo gameplay iz public beta verzije.

Developerima je zaista bitno da im prijavite sve greške koje pronađete igrajući betu, kao i da javite što mislite da bi moglo biti još bolje odrađeno u finalnoj verziji igre. A što se upravo te finalne verzije tiče razvojni tim obećava kako će poraditi na dizajnu korisničkog iskustva i sučelja, balansiranju jedinica, stvaranju interaktivnog tutorijala i prilagodivog sustava pomoći unutar igre, dodatnom poliranju grafike i zvuka, a razmišljaju i na stvaranju multiplayer modova igre ukoliko zajednica okupljena oko nje pokaže interes za time. Također, u finalnoj verziji igra će biti obogaćena s tri nova Warlorda (Dwarf, Wizard i Elf), kao i s novim magijama, levelima i nadogradnjama.

Igru možete besplatno preuzeti putem sljedećeg linka, a ispod provjerite i nekoliko screenshota iz beta verzije.

GOOGLE PLAY: Warlords RTS: Clash of Thrones

Komentari (2)

  • bucomacola

    16.05.2013 - 20:53

    Igra je dobar početak.Sviđa mi se to što netko isto u Hrv radi neke igre za Android. 😀

  • Prophet

    17.05.2013 - 18:09

    Sta je ba ovo.HCL,mozes Ti i bolje xD.Manite se ovakvih retardiranih stvari.Ja cekam Vasu recenziju Metroa novog,bas me zanima 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?