HCL.HR

Besplatno zaigrajte Slow Roads – vozačku igru za opuštanje

Zoran Žalac 25.10.2022.   •   3 komentara


Nedavno je objavljena igra Slow Roads koju možete zaigrati besplatno – bez ikakve instalacije, bez prijavljivanja, doslovno za dvije sekunde od pokretanja.

Vožnja može biti opuštajuća aktivnost, pogotovo izvan urbanih područja. I upravo na toj premisi počiva Slow Roads – neobična igra u kojoj vam meditaciju predstavlja vožnja različitim krajolicima. Prilikom vožnje ne morate brinuti o gorivu, oštećenju automobila pa ni o prometu – takvim stresnim stvarima ovdje nema mjesta. Umjesto toga, ovdje vozite i uživate u krajoliku koji je beskrajan. Drugim riječima, nikad vam neće ponestati ceste koja se nasumično stvara pred vama.

Na raspolaganju imate tri vrste vozila, dva krajolika i tri razine kompleksnosti prometnica. Postoje također i različiti vremenski uvjeti vožnje.

Slow Roads grafički izgleda vrlo jednostavno, ali je s druge strane impresivno što igru možete pokrenuti preko internetskog preglednika – bez instalacije, registracije i sličnih stvari. Ne trebate ništa ni plaćati za nju jer je potpuno besplatna za igranje. A ne morate ju čak ni igrati jer postoji opcija automatske vožnje, tako da vam cijela stvar može biti poput screensavera. Doduše, ponekad se na skliskom terenu AI zna zblesirati, a u rikverc ne vozi.

Igru možete zaigrati na ovoj stranici.

Označeno sa: , ,

Komentari (3)

  • Juventino

    25.10.2022 - 12:14

    Je li ovo konkurent Need For Speed-u?

  • MetalicStar

    25.10.2022 - 14:15

    Bezveze barem je đabe

  • Darac83

    26.10.2022 - 00:13

    Ne shvaćam poantu, ali ok, valjda…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?