HCL.HR

U Bethesdi su upoznati s novom generacijom konzola

Zoran Žalac 17.09.2018.   •   5 komentara   •   Industrija videoigara


Bethesdin potpredsjednik Pete Hines dao je naslutiti da ima neke informacije o sljedećoj generaciji igraćih konzola, ali ni sam nije siguran što od njih očekivati.

Bethesda je jedan od studija za koji već znamo da razvijaju igre namijenjene novoj generaciji konzola. Njihovi projekti Starfield i The Elder Scrolls VI još su daleko od izlaska i zasigurno ćemo ih igrati na nekim budućim platformama. Stoga je za očekivati da upravo ekipa iz Bethesde zna ponešto o njima.

S tim pitanjem portal The Telegraph pristupio je Bethesdinom potpredsjedniku Peteu Hinesu, na što je ovaj imao nekoliko rečenica za reći.

“Znatiželjan sam i želim vidjeti kako nove konzole izgledaju i po čemu su drugačije. Imam privilegij na neke informacije koje očito ne mogu podijeliti, ali za većinu stvari nisam siguran kako će izgledati. Ili, još važnije, koliko značajnu promjenu možemo očekivati.” – izjavio je Hines.

Bethesdin potpredsjednik također je izrazio nadu da će sljedeća konzola u tehničkom pogledu napraviti dramatičan skok kao na prijelazu sa šeste na sedmu generaciju konzola. Kako kaže, skok u eri HD-a bio je značajan, ali na kraju dana manje je važno koliko je taj pomak vidljiv – važno je da se proizvođačima igara omoguće resursi koje bi oni htjeli iskoristiti.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • Žarko Ćurić

    17.09.2018 - 10:50

    Jedno je sigurno, na njima ćemo vidjeti Skyrim sigurno 😀

  • Jere Zaja

    17.09.2018 - 10:51

    zoki dva puta si napisa “također je”

  • Zvonimir Komar

    17.09.2018 - 12:02

    Mislim da bi ovo mogao biti vrlo velik skok. Impresivno je što developeri rade na zapravo slabom hardveru čak i PS4Pro/XboneX – unatoč vrlo lošim framerateima. Ako stvar dignu na ryzene, što je gotovo sigurno i ako navi ispadne dobro…to će biti vrlo ozbiljne stvarčice.

  • Rock_Lee

    17.09.2018 - 15:58

    lagano skupljat pare prelazit igre koje su preostale i prodat sve uključujući toster i mikrovalnu apsolutno sve osim tv-a i stana,bit spreman za nove konzole kao gladni zombi na svijež mozak

  • Kasti

    18.09.2018 - 11:44

    Ekipa konzolasi!
    Nisam se igrao na konzoli jos od voljeenog ps”1″. Ozbiljno sam se zagrijao za ps4, posto ima stvarno odlicnih igrica i za tu cijenu je sasvim zadovoljavajuce za moj ukus. Uzeo bih ps 4 jos i zato jer mi je moj polu gaming laptop vec na izdisaju… star i umire… >O
    E sad gledam cijene nisu male(s obzirom da je konzola 5+g) po 2500kn za slim verziju… rabljene isto drze dosta visoke cijene po oglasnicima. Mislim nisu to visoke cijene ali posto se najavlju ps5, posto je konzola od 2013 imam osjecaj da su cijene iste kao i prije 3 godine… i ako kupim sad da cu se osjecati kao da sam se zeznuo sto nisam za te iste novce uzivao do sad s ps4 vec 3 godine!
    Uzet ps? cekat neke popuste(koje i gdje? do nove godine isto dosta cekanja)? ili kupit na nekim drugim mjestima? cekat ps5?(mada to mi djeluje predalekooo)
    potrudite se biti konstruktivni .))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?