HCL.HR

Bethesda zaštitila prava na Fallout 4 u Europi

nebel 18.11.2013.   •   9 komentara


Nakon otvaranja misterioznog web sjedišta koje upućuje na skoru najavu novog Fallouta, Bethesda je upravo dodala još malo ulja na vatru.

Nedavno smo pisali o otvaranju misterioznog web sjedišta koje upućuje na skoru najavu novog nastavka popularnog Fallout serijala, a čini se da je danas ta priča dobila dodatnu porciju dokaza.

Naime, otkriveno je da je Bethesda službeno zaštitila autorska prava na Fallout 4 u Europi. To je standardna poslovna praksa i ne mora samo po sebi značiti da se sprema najava igre takvog naslova, no interesantno je da su tek sada to odlučii napraviti iako već godinama posjeduju prava na Fallout igre. Osim toga, tu je i to misteriozno web sjedište koje djeluje kao da ima veze s Falloutom, pa se čini sve izglednijim da bismo uskoro mogli vidjeti najavu igre. Točnije, očekuje se da bi Bethesda mogla otkriti igru negdje tijekom nadolazećeg Spike VGA eventa. Zapravo, Spike VGX, nedavno su to preimenovali.

Komentari (9)

  • niksa_91

    18.11.2013 - 21:18

    a bit će nešto sigurno =D

    • IaMarmageddoN

      @niksa_91, 18.11.2013 - 22:31

      gdje ima dima ima i vatre, ne?

  • LordHezi

    19.11.2013 - 12:43

    Joj što bih volio vidjeti Fallout 4 na Skyrim engine *_*

    • RedEy3

      @LordHezi, 19.11.2013 - 13:35

      Nadam se da neće biti tako, taj engine je star već dvije godine, i nije pokazao neku grafikua fiziku još manje, tek nakon raznih modova je ta grafika dosegla nekakvu kvalitetu.

    • buby8992

      @LordHezi, 19.11.2013 - 13:38

      Nipošto, taj engine je loš. Kada je i Skyrim izašao bio je tek prosjek, a sada bi već bio debelo zastario. Za sljedeći Fallout očekujem pošteni next-gen engine i ništa manje.

    • Apocalypse4987

      @LordHezi, 19.11.2013 - 14:59

      creationje dobar engine, nakon šta se snimi high texture pack, grafika postane još bolja, a u odnosu na zastarjeli gamebryo. AL to ne znači da će tako izgledat i fallout 4, jer engine je samo alat, ovisi o programerima koje će teksture uvalit, kakvu fiziku, kakvu mehaniku igre, oće li omogučit neke napredne grafičke funkcije ili ograničit druge. recimo alien colonial marines i bioshock infinite su rađeni u istom engineu, pa ne liće jedno an drugo (btw UE3 je star preko 7 godina, tako da engine star 2 godine ne može bit debelo zastario)

    • buby8992

      @LordHezi, 19.11.2013 - 20:22

      Može biti debeo zastarjeli u rukama loših developera kakve Bethesda ima. Skyrim je bio prva igra koja se je vrtjela na tada novom enginu pa je izgledao prosjećno. Možeš ti meni sada reći kako je to radi ograničenosti konzola, ali ostaje činjenica da jedan GTA V na tim istim ograničenim konzolama izgleda daleko bolje u apsolutno svemu, a ima još veći svijet i više sadržaja od jednog Skyrima i uz to se vrti na enginu starome 7 godina, dok se Skyrim kao što sam rekao vrtio na potpuno novome enginu.

    • Apocalypse4987

      @LordHezi, 19.11.2013 - 20:57

      niko ne spominje konzole, niti sam igra skyrim na konzolama, pa ga ne mogu usporedit sa GTA jer ga nisam igra, nego sam ga igra na PC, na 1080, sve high, sa high texture packom, koji nije bija dostupan konzolama, tako da je sasvim glupo uspoređivat te dvi igre, em šta su totalno drugi žanr, do totalno drugačije mehanike igre, zapravo ne mogu nać nijednu sličnost između te dvi igre

    • Dovah

      @LordHezi, 20.11.2013 - 11:50

      Ja bih lično voleo kada bi se koristio ovaj engine za Fallout 4, zavisi od toga dal je sposoban da prikaže radioaktivne ruševine na pravi način. Skyrim se nije vrteo na "novom" enginu, već na prilično dobro redizajniranom Gamebryou, no kom su se vrteli Fallout 3 i Oblivion. Zbog povećanih mogućnosti senčenja, view distance, tekstura, optimizacije i svega ukupno, preimenovan je Creation Engine. Fallout 4 se radi za daleko jače konzole, nego što su PS3/XBOX360, čija se era uskoro završava, tako da ti nemožeš da znaš kako će igra izgledati. Po viđenom, na PC-u Skyrim izgleda bolje od GTA 5. Neko moje mišljenje je da Fallout 4 treba da prikaže svet koji je mnogo komplikovaniji od Skyrima. To treba da je teren u ruševinama, po mogućnosti veličine Skyrima, na kom je nasumično razbacano sve i svašta. Bethesda nebi trebalo da razočara.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?