HCL.HR

Bivša redateljica Uncharteda radi na novoj Marvel igri

Lovro Maroševac 01.11.2021.   •   4 komentara


Amy Hennig pridružila se Skydance Interactiveu 2019. godine. Sada će zajedno sa svojim timom raditi na novoj igri iz svijeta Marvela.

Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Marvel’s Avengers… Shvatili ste, Marvelov sadržaj se samo štanca. Što zapravo i nije loša stvar jer imamo priliku istraživati svjetove poznatih nam superheroja, bez obzira koliku popularnost uživaju. Sada smo saznali da nam još jedna takva igra stiže u budućnosti.

Na novoj Marvelovoj igri radit će Skydance Interactive, studio poznat po vrlo dobro prihvaćenoj VR igri The Walking Dead: Saints & Sinners. O igri ne znamo gotovo ništa, osim da će biti akcijsko-avanturistički naslov s originalnom i bogatom pričom. Više detalja bismo trebali saznati jednom u budućnosti kad će studio biti spreman više razgovarati o samom naslovu.

Ono što je uistinu zanimljivo oko izrade ove neimenovane Marvelove igre jest da na njoj radi i Amy Hennig. Bivša kreativna redateljica i scenaristica Uncharteda radila je na prve tri igre iz serijala i djelomično na četvrtoj prije nego je napustila Naughty Dog studio. Bogata tim iskustvom, vrlo je dobro upoznata sa svijetom akcijsko-avanturističkih igara i ne sumnjamo da će ovaj projekt ići u željenom smjeru.

Nadamo se jedino da ova igra neće završiti kao otkazani Star Wars na kojoj je Hennig radila kad je bila u Electronic Artsu. Tada se pridružila Visceral Gamesu u potrazi za novim izazovima i zajedno su trebali stvoriti akcijsku avanturu iz Star Wars svijeta. No taj projekt je propao i Amy je napustila EA, skrasivši se u Skydance Interactiveu.

Bilo kako bilo, znamo da je nova Marvelova igra u razvoju i za istu ćemo se vjerojatno morati strpjeti neko duže vrijeme. To nam dakako neće teško pasti jer ćemo u narednom razdoblju dobiti Marvel’s Midnight Suns, Marvel’s Spider-Man 2  i Marvel’s Wolverine.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • MightyAloy

    01.11.2021 - 09:45

    Super, znači ima nade za još jednu dobru Marvel igru pored Guardiansa, a da nije iz Sonyjeve kuhinje.

    • kebbab

      @MightyAloy, 01.11.2021 - 16:20

      Polažem velike nade u igru Wolverine od Insomniaca. Na ovo ćemo čekati još neko vrijeme. Inače, sutra idem po Guardians of the Galaxy pa imam to prije.

    • MAJSTOR RINGO

      @kebbab, 01.11.2021 - 17:33

      Takodje i ja druže, optimista sam, ako idemo u proslost i vidimo kakve je sve odlicne igre radio insomniac, mislim da ce tesko da maše u sledecem projektu👌👌👌

  • Junejkas

    01.11.2021 - 14:47

    Iron man? Hulk? Thor? Kapetan amerika…

    Mada bi ja iskreno voleo super zločinca npr igraš kao Venom 😮

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?