HCL.HR

Oznaka: Superheroji

Deadpool 2

Zoran Žalac prije 4 dana

Lajavi antiheroj i njegovo međunožje vratili su se u kino dvorane da bi odgovorili na pitanje starije od čovječanstva: može li nastavak komedije biti smješniji nego original?

Gaming kalendar: Spider-Man 3 (2007.)

Petra Rukav 04.05.2018.

Na današnji dan, prije točno 11 godina, filmska verzija Spider-Man 3 lagano se zanjihala prema brojnim gaming platformama, a različiti negativci izazivali su nas ovisno o sustavu na kojem se igra vrtjela.

Ant-Man and The Wasp namjerili su se na neprijatelja duha

Petra Rukav 02.05.2018.

Marvelov filmski univerzum ove godine već nas je poveo na putovanje s Avengerima u Infinity Waru, a uz brojne druge avanture koje uključuju Deadpool 2, Venom i Spider-Man: Into the Spider-Verse stižu mali i veliki superheroji Ant-Man i njegova partnerica The Wasp.

Avengers: Infinity War

Zoran Žalac 27.04.2018.

Rat beskonačnosti srećom ne traje beskonačno pa smo uspjeli sakupiti svoje dojmove o najvećem filmu superherojskog žanra te ih izložiti u spoilera lišenoj recenziji.

Zagrijavanje za Avengers: Infinity War – što sve trebamo znati prije Thanosovog dolaska?

Osvrtnik 24.04.2018.

Avengers: Infinity War dolazi ovoga tjedna i predstavlja kulminaciju Marvelovog superherojskog univerzuma koji je s nama zadnjih deset godina. Osvrtnik se tim povodom prisjetio svega što je prethodilo “beskonačnom ratu”.

Avengers: Infinity War bio bi zanimljiva JRPG igra

Zoran Žalac 24.04.2018.

Stigle su nam prve snimke Avengers igre… samo ne one kojima smo se svi nadali. Svejedno, Avengeri bi bili zanimljivi i u formatu starih Final Fantasy igara.

Avengersi i Black Order zavadili su se u novom videu za Marvelov Infinity War

Petra Rukav 20.04.2018.

Avengers: Infinity War na velike ekrane stiže sljedećeg tjedna, no ako si već danas želite lagano pokvariti vlastito kino iskustvo – navalite.

LEGO Marvel Super Heroes 2 predstavlja Thanosa u novoj ekspanziji

Petra Rukav 19.04.2018.

Marvelovi junaci koji su krajem prošle godine zasjali kao lego figurice u LEGO Marvel Super Heroes 2 ove godine dobivaju nove likove i levele kroz Avengers: Infinity War ekspanziju.

Deadpool 2 je u finalnom traileru prozvao i DC univerzum

Petra Rukav 19.04.2018.

Neobičan marvelovski superheroj Wade Wilson, odnosno Deadpool, idućeg mjeseca vraća se na scenu kako bi razvalio novog negativca zvanog Cable, ali i gledatelje počastio prostačkim forama i referencama koje razumiju samo odrasli.

Spider-Man nam je otkrio koji negativci nas čekaju u njegovoj PS4 ekskluzivi

Petra Rukav 18.04.2018.

Peter Parker obukao je svoje Spider-Man odijelo kako bi nam pokazao nove kulerske pokrete kojima nas namjerava očarati u nadolazećoj PS4 ekskluzivi, ali i neke zlikovce na kojima ih namjerava demonstrirati.

Spider-Manov kostim iz Avengersa naći će se i u Spider-Man igri

Zoran Žalac 13.04.2018.

Iako nadolazeća Spider-Man igra nema izravnu poveznicu sa nadolazećim Avengers filmovima, u igri ćemo ipak moći igrati kao Iron Spider.

Black Panther postao je deseti najprofitabilniji film svih vremena

Zoran Žalac 09.04.2018.

Marvelov filmski spektakl Black Panther imao je još jedan odličan vikend, dva mjeseca nakon izlaska u kinima, te se popeo na deseto mjesto filmova gledano po zaradi.

Provjerite kako se Spider-Man kreće po urbanoj džungli New Yorka

Zoran Žalac 07.04.2018.

Ekipa Insomniac Gamesa progovorila je osnovnoj i najvažnijoj mehanici svake Spider-Man igre. Provjerite kako su uspjeli riješiti njihanje po gradu uz pomoć paukove mreže.

Spider-Man dobio datum izlaska, njihat će se ove godine

Zoran Žalac 04.04.2018.

Spider-Man je rezervirao datum za novu čistku ulica i nebodera New Yorka. Budite i vi spremni za isto u devetom mjesecu ove godine.

Spider-Man za PS4 izgleda nevjerojatno dobro u novom gameplayu

Zoran Žalac 04.04.2018.

Danas bismo trebali doznati kada će Spider-Man igra za PlayStation 4 krenuti u prodaju, a u međuvremenu možemo sliniti uz još malo kadrova čistog gameplaya.