HCL.HR

Bivši Riotovi developeri otkrili su novi MMO nazvan Palia

Iva Osrečak 04.06.2021.   •   5 komentara


Uskoro nam stiže Palia, opuštajući community sim MMO koji će nam ponuditi spoj Simsa i Animal Crossinga uz uređivanje doma, pecanje i hvatanje buba.

Ne tako davne 2018. godine Aidan Karabaich i Anthony Leung napustili su Riot Games i osnovali Singularity 6 – spoj veterana iz Riot Gamesa, Blizzard Entertainmenta i razvojnog studija Zynga. Danas, nakon tri godine predanog rada, razvojni studio je najavio svoju prvu igru imena Palia, community sim MMO naslov koji nalikuje na zabavan spoj Simsa i Animal Crossinga.

Ono što možete očekivati od Palie jesu opuštajuća priroda, druženje s prijateljima, pecanje, vrtlarenje, hvatanje buba, gradnja i uređivanje vlastitog doma te još mnogo toga. Palia se fokusira na svijet u kojem se ljudi smatraju legendarnom rasom koja je nestala tisućama godina ranije, dok se magično vi i vaši prijatelji niste pojavili ni iz čega.

Kao i u gotovo svakom MMOu, naglasak je na zajednici, pa je tako probleme poželjno rješavati s prijateljima. Singularity 6 obećava “robusne mogućnosti stvaranja likova” što se tiče boje kože i univerzalnih frizura te “fleksibilan modni sustav”. Sudeći prema priči Palie, nije izgledno da će igrači moći igrati s drugim rasama. Također, nešto karakteristično za klasične MMOe, Palia će prezentirati kao Neighborhoods, svojstveni ekvivalent guildova.

Jedna od velikih pozitivnih strana je mogućnost gradnje i uređivanja vlastite kuće. Kuće su unaprijed raspoređene tako da nećete moći napraviti maleno seoce sa svojim prijateljima. Sve u svemu Singularity 6 dodaje da će biti dostupno više od tisuću različitih dekorativnih elemenata kao i mnoge mogućnosti uređivanja.

Našla se tu i pomalo čudna mogućnost koju Palia nudi, pa ćete tako moći stupiti u romantičnu vezu s neigrivim likovima. Čini se pomalo neuobičajenim da vaši prijatelji budu u vezi s istom osobom kao i vi, ali ako je to nešto što vas veseli, nismo tu da vas osuđujemo.

Palia će ovog ljeta ući u pre-alpha fazu, a za sudjelovanje se možete prijaviti putem službene stranice.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?