HCL.HR

Bivši zaposlenici DICE-a započeli Kickstarter kampanju za igru Into the Stars

Stjepan Fikter 07.01.2015.   •   4 komentara


Iz Fugitive Gamesa, među kojima su i dva bivša zaposlenika DICE-a, stiže najava singleplayer svemirske avanture u kojoj ćemo iz kapetanske stolice upravljati posadom i tražiti novi dom za čovječanstvo.

Četveročlani studio Fugitive Games od kojih se dvoje ističu kao bivši DICE-ovi zaposlenici, najavili su svemirsku avanturu Into the Stars te pokrenuli Kickstarter kampanju za uspješni dovršetak razvoja igre. Into the Stars vodi nas u svemirska bespuća gdje se ljudi ovaj put nisu uspjeli obraniti od vanzemaljskog napada i sada je jedina šansa za preživljavanje da s posljednjim ljudskim brodom pronađemo novi dom za čovječanstvo.

Sasvim očekivano, igra nas stavlja unutar kapetanske stolice odakle ćemo izdavati zapovijedi neiskusnoj posadi te prikupljati resurse, nadograđivati brod, trgovati i u slučaju da diplomacija ne uspije – zapucati. Da posao kapetana ne bude prelagan, članovi posade koji preminu neće moći ponovno oživjeti pa će se morati pažljivo kalkulirati u odlukama.

Developeri u kampanji traže 85,000 dolara da mogu izdati igru na tržište, a već su prikupili pola iznosa s time da ostaje 28 dana do završetka. Da se i vi pridružite ovoj avanturi, potrebno je minimalno izdvojiti 15 dolara za igranje na PC-ju ili Macu, a datum izlaska postavljen je na srpanj, osim ako ne dođe do odgode.

Komentari (4)

  • fxp1990

    07.01.2015 - 12:50

    Stavite link od Kickstarter projekta u clanak.

    • ingenieur

      @fxp1990, 07.01.2015 - 13:03

      I second that!

  • MoGaming

    07.01.2015 - 13:31

    jel broji neko ove space simulacije,od prosle god ih ima bar 20 da su izasle ili najavljene

  • goldfinger

    07.01.2015 - 18:58

    Ove baš vrhunski drmusaju po tim tipkovnicama……

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?