HCL.HR

Black Ops 2 Revolution dolazi na PC i PS3 krajem mjeseca

Christian Obadić 14.02.2013.   •   7 komentara


Prvi DLC za Call of Duty: Black Ops 2 prestaje biti X360 ekskluziva i dolazi i na ostale platforme 28. veljače. A pod ostale platforme mislimo na sve osim Wii U.

Iako je na Microsoftovoj konzoli Black Ops 2 Revolution DLC dostupan još od kraja prošlog mjeseca, oni koji pucačine preferiraju igrati na svom PC-u ili PS3-u po običaju su morali malo pričekati. No ne još zadugo, pošto je sada poznato da će Revolution biti dostupan na gotovo svim Black Ops 2 platformama zadnjeg dana mjeseca veljače. Kažemo “gotovo svim” jer će vlasnici Nintendove Wii U konzole nažalost morati još malo pričekati.

Ovaj DLC donosi četiri nove multiplayer mape (Hydro, Grind, Downhill i Mirage), jedno novo oružje (Peacekeeper SMG), novu zombi mapu Die Rise i novi zombi mod Turned u kojem tri igrača igraju kao zombiji dok jedan pokušava preživjeti, i tako u krug – onaj koji najduže uspije ostati živ je pobjednik.

Komentari (7)

  • JaBitiTarzan

    14.02.2013 - 11:07

    Evo ne želim biti hejter. Ako ima neko ljubazan da mi objasni u čemu je razlika između CoD BO2 i CoD MW (ali prvog MW).

    • carl

      @JaBitiTarzan, 14.02.2013 - 11:25

      cod bo2 ti je smjesten u proslosti i u buducnost tocno u 2025 godinu
      a mw prvi ti je isto novije doba i moderni rat;)

    • carl

      @JaBitiTarzan, 14.02.2013 - 11:27

      ali samo jedno doba ti je prvi cod mw
      bo2 je smjesten i u proslosti i u buducnosti

    • JaBitiTarzan

      @JaBitiTarzan, 14.02.2013 - 13:06

      Interesuje me kokretno gameplay. Evolucija gameplaya u tih 8 godina.

    • Maximum

      @JaBitiTarzan, 14.02.2013 - 14:17

      Redizajnirane clase ,vise attachmenta perkova ,killstreakova,bolje kill cam,vise modova ,coop dodaci ,donekle ne linearna prica u Black Ops 2

  • Adrian Sutil

    14.02.2013 - 18:22

    Razlika izmedju mw 1 2 3 i black opsa 1, 2 u ljudima koji prave igre
    modena Warfer 1 2 3 pravi infiniti ward
    a Black ops 1 , 2 tehlijev
    i to sve pod kapom jedne firme i imaju svi jedno te isto ime Call of DUTY
    Po meni je najbolji Modena Warfer 1 dio odlicna prica nema toliko sminke fluidnost i kada pogodis neprijatelja osjetis da imas snazno oruzije u rukama,, a neprijatelji padaju i s zemjle vade pistolj i pucaju na tebe ili neki sa zemje zadnjim naporima aktiviraju bombu i ispuste je kraj sebe tako kad prodjes pokraj njih pogines…
    Svi ostali call of dutiy i su sve na istu shemu puno sminke vatrometa i urnebesa a premalo pravog osjecaja ratovanja a posto nitko drugi neradi niti priblizno dobre pucacine cod ostaje br 1 Primjera radi Bettofild 3 i Bed compani 2 ili Far cray 3
    kada pucas u neprijatelje oni padaju kao fosne ili kao nekakve asbesne ploce!!! tako je sve kruto i DOKLE GOD MI GAMERI BUDEMO DAVALI VELIKE OCIJENE POPUD 90 OCIJENA ZA FAR CRAY 3 NECEMO JOS DUGO DUGO DOBITI NEKO NOVO OSVIJEZENJE U SVIJETU RATOVANJA !!!!!! KAO STO JE DONJEO modena warfer 1 dio!!!
    to je moje misljenje !!!hvala

    • Adam Jensen

      @Adrian Sutil, 14.02.2013 - 18:47

      Far Cry 3 zaslužuje i više od 90. FC3 je više od običnog FPS-a (ovdje sam to detaljnije obrazložio: https://www.hcl.hr/forum/gaming-kultura/vlastite-recenzije-igara/180/), i samo ocjenjivanje te igre po čisto pucačkoj mehanici je pogrešno, jer FC3 ozbiljno zalazi u RPG žanr i predstavlja pravu revoluciju u FPS-ovima jer za razliku od ostalih igara u toj kategoriji ima i: dobru priču, ogroman open-world, slobodu igranja itd. Dakle moje mišljenje je: DOKLE GOD VI GAMERI BUDETE KUPOVALI SVAKI NOVI COD U 10 MILIONA NEĆEMO JOŠ DUGO DOBITI OSVJEŽENJE U SVIJETU RATOVANJA, jer kad drugi developeri FPS igara vide kako se dobro prodaje CoD i oni će težiti razvijati takve igre (npr novi MoH). Da se razumijemo CoD je veoma zabavna igra ali nažalost ništa više od toga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?