HCL.HR

Otkriveno je da će Black Panther igra biti otvorenog tipa

Zoran Žalac 15.04.2024.   •   0 komentara


Studio koji priprema Black Panther igru traži dizajnera sandbox okruženja, što sugerira kako će ta igra biti otvorenog tipa.

Nova Black Panther igra imat će otvoreni svijet. I kad kažemo nova Black Panther igra ne mislimo na Marvel 1943 u kojemu ćemo također igrati s agilnim panterom. Ovdje se radi o za sada neimenovanoj Black Panther igri koju financira izdavačka kuća Electronic Arts.

Igru priprema novi studio Cliffhanger Games koji još uvijek okuplja radnike, a nedavni oglas za posao otkrio je kako traže dizajnera sandbox okruženja koji će se fokusirati na “proceduralnu narativnost”, tj. na dizajniranje otvorenog svijeta u kojemu se igra neće oslanjati samo na režiranu priču.

Ovo zapravo i nije neko iznenađenje jer su studio Cliffhanger osnovali bivši developeri Middle-earth: Shadow of Mordora koji je ostao upamćen po svom AI sustavu zvanom Nemesis, s kojim su protivnici pamtili obračune s igračem.

Od ranije nam je poznato kako će Black Panther biti single-player avantura iz perspektive trećeg lica. Pratit će originalnu priču i u naslovnoj će ulozi, dakako, biti Black Panther.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?