HCL.HR

Blizzard potvrdio održavanje BlizzCona sljedeće godine

Lovro Maroševac 05.08.2020.   •   0 komentara


Blizzardova godišnja konvencija, koja je ove godine otkazana, vraća se 2021., no u nešto drugačijem formatu – shodno svim trenutnim događajima u svijetu.

BlizzCon 2020 trebao se održati, kako mu službeni naziv govori, ove godine. Međutim, pandemija koronavirusa dovela je do otkazivanja ovogodišnje konvencije na kojoj su se očekivale najave novih igara i esport događaji. No sada predsjednik Blizzard Entertainmenta J. Allen Brack tvrdi kako će se sljedeće godine svakako održati BlizzCon i nemaju ga namjeru odgađati – barem zasada.

“Sljedeće godine želimo prenijeti doživljaj BlizzCona u virtualni svijet. Stvarno smo sretni što imamo tako strastvenu i angažiranu zajednicu koja jedva čeka vidjeti na čemu radimo. Zbog toga želimo s njima na tom događaju podijeliti ono na čemu su naši timovi radili”, rekao je Brack.

Procjene su kako bi se trebalo dogoditi čudo da Blizzardova virtualna konvencija ne uspije. Iz američke kompanije dosad su uvijek nudili virtualne karte onima koji ne mogu uživo prisustvovati događaju. Time su im omogućili gledanje prijenosa uživo s raznih panela i praćenje esport mečeva. Ceremonija otvorenja konvencije oduvijek je bila besplatna i dostupna svima, čak i onima koji nemaju virtualnu kartu.

Predsjednik Blizzard Entertainmenta nije želio otkriti koje točno projekte žele predstaviti svojim obožavateljima na tom virtualnom Blizzconu. Dao je samo naslutiti kako Blizzard ima nekoliko naslova koji su pod razvojem, ne računajući naslove vezane uz Diablo, Overwatch i World of Warcraft franšize.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?