HCL.HR

Bloody Hell Hotel omogućit će nam otvaranje vampirskog hotela

Stjepan Fikter 17.08.2022.   •   4 komentara


Hotelijerstvo i vampiri možda ne idu zajedno, ali Bloody Hell Hotel stavlja pred nas uslužne i menadžerske poslove kako bismo uspješno ili neuspješno oživjeli hotel.

Nakon buđenja iz vampirske kome u igri Bloody Hell Hotel, prva stvar koju ćemo učiniti nije zašiljiti očnjake i napiti se krvi nego uzeti krpu u ruke te krenuti renovirati hotel. Bloody Hell Hotel stavlja nas u ulogu vampira koji će svoj raspadnuti dom morati obnoviti kako bi privukao goste koji mogu poslužiti i kao hrana.

Osim renoviranja hotela iz prvog lica, koje uključuje radnje poput popravljanja, čišćenja i postavljanja tapeta; moći ćemo i pokazivati vještine dekoriranja. Naravno, poslu tu nije kraj: gosti koji dođu očekuju kvalitetnu uslugu, što znači kako ćemo morati skupljati sastojke za kuhanje. Srećom, sanitarna iskaznica nije obavezna jer podrijetlo sastojaka ovdje varira od jaja zombificiranih kokica do mlijeka od nemrtve kravice.

Naravno, oni naporni gosti mogu dobiti i posebno iskustvo crpljenja krvi zatim da bi kasnije njihovo tijelo pretvorili u gurmanske poslastice. Dobar način za uštedjeti, barem tako kažu developeri. Kako hotel bude rastao, imat ćemo prilike zapošljavati osoblje koji ćemo osim novcem, plaćati i krvlju.

Delegiranje poslova oslobodit će nam vrijeme za istraživanje tamnica ispod hotela. Iako smo vampir i imamo nadljudske vještine, to ne znači kako u mraku nema opasnosti. Upravo iz tog razloga, moći ćemo si praviti vlastita oružja kako bi na siguran način izvlačili resurse koji će nam pomoći u razvijanju našeg hotelijerskog posla.

Bloody Hell Hotel trenutačno je najavljen za PC i to bez datuma izlaska.

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?