HCL.HR

Bohemia Interactive 15 godina postojanja slavi popustima i besplatnim igrama

Renato Pedišić 17.05.2014.   •   2 komentara


Češki Bohemia Interactive napunio je 15 godina, a rođendan slavi popustima koji idu do 80 posto te besplatnim igrama. Tu je i 15 posto popusta na Early Access igre DayZ i Take On Mars.

“Sretan 15. rođendan Bohemia Interactive!”, kažemo mi, a taj češki studio odgovara: “Puno hvala, HCL, evo vam veliki popusti i besplatne igre”. Dobro, ovo možda nije ono što se stvarno dogodilo, ali popusti i besplatne igre radi petnaestog rođendana Bohemia Interactivea itekako su stvarni.

Do 18. svibnja svi korisnici Steama mogu u sklopu ove akcije besplatno isprobati Armu 3, a potom ju kupiti po 40% nižoj cijeni ako žele nastaviti igrati taj open-world taktički FPS. Besplatno se nudi i Arma: Cold War Assault kojega možete preuzeti sad, a zadržati za vijeke vjekova.

Ostale igre, DLC-ovi i ekspanzije iz asortimana Bohemia Interactivea na popustu su koji ide do čak 80%, a među njima se možda ponajprije ističe popust od 15% na obećavajuće Early Access igre DayZ i Take On Mars.

Ako ne želite tek napuniti kolekciju igara na Steamu, već želite nešto naučiti o 15. godina dugoj povijesti ovog češkog studija, pogledajte kratki pregledni film koji su vam vrijedni dečki i cure iz Bohemije pripremili.

Komentari (2)

  • Cro007

    17.05.2014 - 15:10

    A jesu puno snizili dayz, za 3,5€. Ali ok, valjda ce biti jos jeftiniji.

    • Tegla

      @Cro007, 17.05.2014 - 18:13

      Nece, biti ce skuplji kada u betu udje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?