HCL.HR

Borderlands prednastavak stiže na PS3 i X360, odvija se na mjesecu?

ToxarE 07.04.2014.   •   1 komentara


Site GamePointsNow tvrdi kako novi Borderlands izlazi već ove godine, odvija se u razdoblju između prve i druge igre, a konrolirat ćemo četiri više-manje poznata lika.

Nova Borderlands igra navodno je u razvoju u studiju 2K Australija, a riječ je, izvor tvrdi, o prednastavku – preciznije, trebala bi se odvijati u onih pet godina razmaka između radnje Borderlandsa i Borderlandsa 2. Prenio je to site GamePointsNow, koji tvrdi kako će igra izaći već ove godine, i to za PlayStation 3, Xbox 360 te PC.

Radnja će se navodno odvijati na mjesecu Elpis te Hyperionovoj mjesečevoj bazi, a kontrolirat ćemo četiri lika koji tragaju za vanzemaljskim artefaktom, po naredbi Handsome Jacka, glavnog antagonista Borderlandsa 2. Glavni protagonisti bit će većinom poznati obožavateljima serijala, to su: Athena The Gladiator, Wilhelm The Enforcer, Nisha The Lawbringer te Fragtrap. Nadalje, igra bi trebala predstaviti dva nova tipa oružja, a niska gravitacija na Elpisu će nam omogućiti da protivnike jednostavno odbacimo u orbitu, dok ćemo za putovanje uokolo koristiti jetpackove.

Šef Gearboxa, Randy Pitchford, obznanio je kako će kasnije ove godine najaviti prvi next-gen projekt studija, no u ožujku je naglasio: “Ne radimo na Borderlandsu 3. Moramo učiniti još toga u franšizi, ali trenutno nema Borderlandsa 3.” Gearbox i 2K Games su, iznenađenja li, odbili reagirati na glasine.

Komentari (1)

  • LudiMax11

    07.04.2014 - 20:59

    Nek naprave par laznih gameplay-a, i nek prodaju B2 opet

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?