HCL.HR

Borderlans će biti manje dosadan od Fallouta

Duje Kozomara 08.10.2009.   •   7 komentara


Šef Gearboxa, Randy Pitchford, izjavio je kako će njihov shooter-RPG Borderlans biti „manje dosadan“ od popularnog post apokaliptičnog Fallouta 3.

Šef Gearboxa, Randy Pitchford, izjavio je kako će njihov shooter-RPG Borderlans biti „manje dosadan“ od popularnog post apokaliptičnog Fallouta 3. Kako kaže Randy, igra bi trebala privući publiku koja nema strpljenja za Bethesdin naslov. „Razumijem zašto radimo igre poput Fallouta 3, no ne znam žele li gameri to. Smatram da bi igra bila puno bolja kad ne bi imala dialogue tree te kad bi bila više akcijski orijentirana, sa poboljšanim pucanjem“. Borderlands, koji stiže 20. listopada na next-gen konzole, te 30. na PC, kao što možete pretpostaviti, naginje više prema shooteru nego prema RPG-u. Vidjet ćemo kako će Gearboxova ideja shooter-RPG igre proći kod gamera za nešto više od desetak dana.

Komentari (7)

  • ghost of sparta

    08.10.2009 - 13:40

    Živi bili pa vidjeli :=)

  • Bela

    08.10.2009 - 14:26

    ne kužim ovakve izjave od Pitchforda.Zašto bi Fallout 3 bio dosadan??

  • Shimmy

    08.10.2009 - 16:58

    nisam igrao fallout još, a ne znam ni jel budem, jer mi je oblivion ispodprosječan baš zbog monotonosti, te se bojim istog u falloutu, jer kolko sma viido kod frenda, igre su skoro pa identične osim mjesta i razdoblja kad se odvijaju (vidio sma jendo sat vremena gameplaya), ali su mi ovakve izjave glupe svejedno. što je jedino pucanje zanimljivo? kvragu i ovaj svijet ako smao takvi igrači postoje. i isto tako dialogue tree da treba maknut? WTF? kao što rekoh, meni je oblivion bio dosadan, ali ne zbog dijaloga nikako

  • Duksy

    08.10.2009 - 16:59

    Zato jer smatra da je previše RPG orijentiran te pretjeruje s dijalozima. To je njegovo mišljenje, jel.

  • wyzard

    08.10.2009 - 19:08

    lik je zabrijao da je rpg jedino bildanje lika i traženje boljeg oružja.

  • black_out

    10.10.2009 - 13:09

    Nadam se da će uspjet napravit igru manje dosadnu od F3, iako to i nije neko dostignuće. Jedini problem jest u tome što je dosadu u F3 predstavljalo previše pucanja (i to lošeg), a premalo dijaloga, a ne obrnuto.

    ;(

  • EagleTiTi

    10.10.2009 - 18:04

    Fallout 3 je meni jedna od najboljih igara i po nicemu nije dosadna. Ja sam igru prisao 2 puta prvi put sam pilazio normalno sa pucanjem i to, a drugi put skorz u stealh modu (1metak = kill, chinise stealth suit {sa prve exspanzije} i mač). Siguran sam da će Borderlans bit manje priznata igra nego Fallout, ali cini mi se da ce bit dobra jer mislim da ce se moc co-op prilazit neznam bas puno o ovj igri, ali to sam vidio iz gameplaya na youtubeu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?