HCL.HR

Brdo E3 gameplaya za 3DS ekskluzivu Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate

Igor Belan 07.06.2012.   •   2 komentara


Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, uf – probajte to brzo izgovoriti! Ova 3DS ekskluziva stiže na jesen, a povodom E3-a možete pogledati kako izgleda u akciji.

Ako ste vlasnik 3DS-a i pogotovo ako ste pritom dugogodišnji fan Nintendo konzola, Castlevania igre trebale bi vam biti dobro poznate .A jedna ovakva 3DS ekskluziva iz Konamija zasigurno nije nešto što želite propustiti. Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate nije otkriven na E3 sajmu već neko vrijeme prije, ali tek sada je postalo kristalno jasno o kakvoj igri se radi.

Riječ je dakle o 2.5D platformeru, ali i akcijskoj avanturi, puzzle igri i hack’n’slashu, a baš kao što bi i očekivali od Castlevania igre – element istraživanja također će biti važan. Tijekom prezentacije 3DS softvera danas u 3 ujutro na E3 sajmu, Nintendo je otkrio neke nove detalje o igri prikazavši nazočnim novinarima nove gameplay snimke. Potvrđeno je tako da se lik Alucarda, sina samog Drakule, vraća u ovu igru, a potvrđen je i okvirni datum izlaska – jesen 2012. Tri različite gameplay prezentacije pogledajte u nastavku.

FORUM: Nintendo 3DS podforum

Komentari (2)

  • l)oolvl

    08.06.2012 - 16:02

    hoće li ovo biti i na eshopu u 3D formatu da ne gledam ovako ?

    • Ementaler

      @l)oolvl, 08.06.2012 - 16:33

      Ovi gameplay videi vjerojatno ne (možda kasnije, ali teško da će biti baš ovi), ali jedan osnovni trailer će doći u nekom od narednih eShop updateova.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?