HCL.HR

Broken Age najzvučnije je ime PS Plus ponude za 10. mjesec

Stjepan Fikter 01.10.2015.   •   4 komentara


Ulaskom u novi mjesec, Sony je predstavio naslove koji stižu idući utorak PS Plus pretplatnicima među kojma su Broken Age i Super Meat Boy.

Nešto kasnije nego uobičajeno, PS Plus pretplatnici saznali su što će besplatno igrati u 10. mjesecu. Mnogi bi mogli ostati razočarani budući da se na popisu ne nalazi niti jedan AAA naslov, a uz to, Plus verzija Drivecluba također će prestati biti dostupna kada novi naslovi 06.10. dođu u ponudu.

Za vlasnike PlayStation 4 konzole pripremljena su dva naslova – avantura koja je pokrenula Kickstarter revoluciju, odnosno Broken Age čiji smo završetak napokon dobili ove godine te mazohistički platformer Super Meat Boy s time da su obje igre dostupne i u Vita izdanju.

Ljubitelji logičkih platformera na trojci će moći zaigrati Unmechanical Extended uz Kickbeat i Kung Fu Rabbit od kojih su potonja dva također dostupna i na Viti. Zadnja besplatna igra ovomjesečne ponuda je Chariot, kooperativni platformer samo za PS3.

Kaže se da se poklonjenome konju ne gleda u zube, no ipak, nadamo se da će idući mjesec biti malo zanimljiviji po pitanju igara u Instant Game Collection ponudi.

Komentari (4)

  • almoustevil665

    01.10.2015 - 17:07

    Što bi rekao jedan čovek: šaraj brate malo,a ne samo indi igre i platformeri.

  • Himand

    01.10.2015 - 18:35

    nek idu u 3 lijepe i oni i njihovi naslovi smrdljivi, pa ps4 je izaso prije 2 godine, koji im je ku*** vise

  • StarFan

    01.10.2015 - 20:42

    Na konzoli na kojoj se mogu pokrenuti igre poput MGS V , Batmana … koje imaju next gen grafiku , ovo je stvarno jadno da se ovakve igre stavljaju u monthly ponudu …

  • TheColossus

    01.10.2015 - 22:08

    Katastrofa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?