HCL.HR

Bugbear obustavio Kickstarter kampanju za Next Car Game

Renato Pedišić 26.11.2013.   •   1 komentara


Tvorci FlatOuta nedavno su pokrenuli Kickstarter kampanju za svoj Next Car Game, no ona je ubrzo ugašena zbog straha od neuspjeha, a novac će se u budućnosti prikupljati kroz prednarudžbe.

Bugbear Entertainment, tvorac popularnog serijala FlatOut, nedavno je pokrenuo, ali ubrzo i ugasio Kickstarter kampanju za svoju novu igru naziva Next Car Game. Odluka je pala da će se igra u budućnosti financirati putem prednarudžbi koje se mogu obaviti na njihovoj službenoj web stranici, a službeno objašnjenje glasi:

“Iako je Kickstarter kampanja privukla mnogo entuzijazma, tijekom zadnjih nekoliko tjedana shvatili smo kako nećemo dostići naš cilj. Zbog toga smo odlučili koncentrirati sve naše resurse na kampanju za prednarudžbe”.

Putem Kickstartera Bugbear je uspio prikupiti 80 od traženih 350 tisuća dolara, a da su možda napravili pametnu odluku s otkazivanjem Kickstarter kampanje pokazuje brojač na službenoj stranici koji kaže da su putem prednarudžbi uspjeli prikupiti nešto više od 155 tisuća dolara. Oni koji su pridonijeli tom iznosu novca prikupljenom putem prednarudžbi sada imaju ekskluzivni pristup onome što Bugbear zove “technology sneak peek” ističući kako je: “Najbolja stvar od svega to što imate priliku zabaviti se i pustošiti okolinu s čudesnom brojkom od 24 automobila”.

Nadalje, Bugbear kaže: “U punoj igri akcija će se odvijati na mnogo lokacija, uključujući određen broj trkaćih staza i arena. Također ćemo poboljšati gameplay i tehnologiju na više fronti poput oštećenja automobila i upravljanja, a naši će Early Access kupci dobiti priliku isprobati ova poboljšanja iz prve ruke kroz Early Access fazu!”

Nedavno objavljeni trailer koji pokazuje upravo dijelove iz tog “technology sneak peeka” i uključuje različite razine destrukcije možete pogledati ispod ovih riječi.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?