HCL.HR

Bullet hell pucačina Scathe donosi demonsko napucavanje za 1-4 igrača

Stjepan Fikter 17.02.2022.   •   1 komentara


Bijeg iz pakla, koji je uz to još labirint pun demona glavni je motiv pucačine Scathe iz kojeg ćemo morati pronaći izlaz samostalno ili s društvom.

Ove godine igrat ćemo Scathe, bullet hell pucačinu smještenu ni manje ni više nego u pakao iz kojeg moramo izaći. Naš put prema zelenijim lokacijama bit će zapravo navigiranje po labirintu koji neće biti proceduralno generiran nego je sve ručno postavljeno za što bolje iskustvo pucanja. Kako je riječ o labirintu, imat ćemo izbor kojim putem krenuti prema izlazu i pri tome ćemo pokositi značajan broj demona.

Osim napucavanja bit će tu još skupljanja runa, otkrivanja tajni i izbjegavanja hrpe projektila. Srećom po nas, u rukama imat ćemo arsenal impresivnog naoružanja koji nam neće služiti samo za čišćenje običnih demona nego i onih grotesknih abominacija, odnosno bosseva.

U slučaju ako nam bijeg bude pretežak, moći će se zvati još troje prijatelja za pomoć. Sama multiplayer komponenta osim što će imati crossplay opciju, funkcionirat će po drop-in/drop-out principu. Ipak niti tada put prema izlazu neće biti lagan jer svi igrači dijele isti broj život pa će biti potrebno da su svi na istoj stranici kada je u pitanju preživljavanje u paklu.

Još nije poznato kada točno igramo Scathe na PC-ju, PlayStation te Xbox platformama, no već idući tjedan imat ćemo priliku sukobiti se s demonima kada će demo biti dostupan tijekom trajanja Steam Next Festa.

Komentari (1)

  • Iron666

    17.02.2022 - 09:24

    Ovo bi mogao biti zabavan fast-paced shooter. Sočno! Probat ću demo definitivno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?