HCL.HR

Bulletstorm 2 zasad nije u planu

Zoran Žalac 10.04.2012.   •   7 komentara


U Epic Gamesu priznaju kako je rad na Bulletstormu 2 bio započeo, ali je prekinut do daljnjega, čime je ovaj shooter došao pod veliki upitnik.

Predsjednik Epic Gamesa Mike Capps otkrio je kako je Epicov People Can Fly studio ranije započeo rad na nastavku prošlogodišnjeg shootera pod imenom Bulletstorm. Međutim, projekt je pauziran do daljnjega već u početnoj fazi, a People Can Fly prebacio se na sasvim novi naslov koji će uskoro biti otkriven.

Dakako, to ne znači da Bulletstorm 2 nećemo vidjeti jednoga dana, ali iz trenutne perspektive to neće biti tako skoro. „Voljeli bismo se vratiti Bulletstormu jer mislimo da se s njim može učiniti još toga. Uostalom, igra je i završila otvorenim krajem. Osobno bih volio vidjeti taj projekt, ali trenutno po tom pitanju nemamo što reći.“ – izjavio je Mike Capps.

Zanimljivo, Capps se osvrnuo i na činjenicu da je Bulletstorm primio dobre kritike, ali da je usprkos njima zabilježio slabu prodaju. U Epicu su prvenstveno razočarani PC verzijom koja je bila naširoko piratizirana. Capps priznaje da je loš port bio jedan od čimbenika koji su utjecali na takvu situaciju, ali svejedno misli da je igra trebala postići puno bolje prodajne rezultate.

Komentari (7)

  • AIRGUNS FREAK

    10.04.2012 - 20:47

    največa mana igre je bila slaba igrivost(iživljavanje) na protivnicima jednostavno broj protivnika je sramotno malen tako da jednostavno se nemaš vrimena iživljavati na njima kako su najavljivali u trajlerima

    igra je tribala biti zamišljena kao neka vrsta spojenih arena sa malo večim brojem protivnika,a ovako jedan crysis 2 je ponudio veči gušt iživljavanja na protivnicima nego bulletstorm kojemu je to bila glavna vodilja.

    • Maximum

      @AIRGUNS FREAK, 10.04.2012 - 22:05

      Slazem se.Da je igra bila vise ko Painkiller ili cak Necrovision
      a ne ko tipican fps…

    • Captain Crash

      @AIRGUNS FREAK, 11.04.2012 - 12:36

      Ma sta vi pricate???U Bulletstormu ima i previse neprijatelja i netrebas koristit mozak da bi je igro,a u Crysisu 2 trebas takticki razmisljat i napadat neprijatelje u stealth modeu da bi igro normalno jer ovako su neprijatelji mocniji nego ti i ubiju te lako.U Bulletstormu ima milion nacina da se ubija neprrijatelje i imaju oni skill kills koji su kao amo rec CHALLANGE i ubijas ih na sve moguces nacine npr nabijes ih nogom na kaktus ili u provaliju,a u Crysisu 2 mos ga samo puskom i male nesto meele.Nekazem da da je igra losa ali jednostavno dosadi nakon nekog vremena,pa sto jest jest.

  • snooker

    10.04.2012 - 21:04

    dakle ako i kad dođe dvica neće je ni biti za pc

  • grgoljblaster

    11.04.2012 - 12:20

    Licno, Bulletstorm je jedna od boljih FPS igara u proteklih nekoliko godina. Akcije ne fali, ultra zabavno iskustvo, nema monotonih deonica, solidan replay value (baš sam nedavno počeo po treći put da prelazim igru). Sve u svemu ono što FPS treba da bude, pogotovo što je sama igra kvalitetna sprdnja na svepristuni manly man kliše koji skoro svi shooteri toliko forsiraju. A i ovo je jedina igra u kojoj imate daljinski kontrolisanog Tiranosaurusa 🙂 Žao mi je što neće biti nastavka jer se original završio cliffhangerom.

    • Captain Crash

      @grgoljblaster, 11.04.2012 - 12:38

      ma slazem se totano XD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?