HCL.HR

Call of Duty: Advanced Warfare imat će zombije – kao DLC proširenje

ToxarE 03.11.2014.   •   5 komentara


Nezaobilazni zombiji neće izostati u aktualnom Call of Duty: Advanced Warfareu. Ipak, čini se kako će biti dostupni tek naknadno i tek uz određenu novčanu naknadu.

Jedini pravi utjecaj razvojnog tima Treyarch na Call of Duty serijal jesu zombiji. Njih se obično tamanilo u zasebnom kooperativnom modu, a iako je Infinity Ward u prošlogodišnjem CoD Ghostsu eksperimentirao s vanzemaljcima i koječime drugim, zombiji su i dalje omiljeno topovsko meso što dokazuje i potvrda da će se pojaviti i u igri trećeg developera – Sledgehamer Gamesa.

Nažalost, taj mod neće biti dostupan pri pokretanju Call of Duty: Advanced Warfarea nego bi u igru trebao biti dodan kao naknadni DLC sadržaj u sklopu season passa koji košta 50 dolara – gotovo kao čitava igra.

Osim zombija koji bi u futurističkom izdanju trebali biti kudikamo agilniji i brži, te dolaziti u velikim količinama, „sezonska ulaznica“ donosi pristup za četiri kampanje zvane Havoc, Ascendance, Supremacy i Reckoning. Njih možemo očekivati tijekom iduće godine, a izgledno je kako će isto vrijediti i za spomenuti zombi mod.

Komentari (5)

  • Vailent

    03.11.2014 - 20:12

    zombiji woooooooooooooooooooooow

  • WalwRafii

    03.11.2014 - 20:38

    Logično, jer nebi to bio cod kad nebi moro dodatno platit

  • goldfinger

    03.11.2014 - 21:24

    Ma,nabijem ih zajedno s zombijima na k.

  • Vailent

    03.11.2014 - 23:25

    Znaš kad ću ga opet zaigrati,kada naprave COD a radnja drugi svjetski rat ili vietnam a može i ovo modernije kao mw3 al da ga poboljsaju i izmjenu al je dosadilo ovo modernije,pa mene više vuče na drugi svjetski rat

  • Madridista1902

    04.11.2014 - 19:33

    kako su dosadni s tim zombijima,kao da ne mogu nešto pametnije smisliti

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?